Heeft u last van Hallux Valgus, hamertenen, klauwtenen, hielspoor of heeft u de diagnose diabetes, reuma of artrose? Dit alles kan u beperken in uw bewegingsvrijheid. Een goed aangemeten schoen kan deze problemen verkleinen. Voetkundig adviseur en podoloog Jan van Ede komt bij u thuis voor een afspraak.

Persoonlijk consult aan huis

Het doel van het consult is het verbeteren van uw loop comfort en het verminderen van pijnklachten. Om dit te bereiken meet Jan uw voeten volledig op en luistert hij naar uw klachten. Zo kan hij de perfecte schoen voor u bestellen. Natuurlijk kunt u zelf een schoen uitkiezen in de kleur en het model wat u mooi vindt.

Thuis uw semi-orthopedische schoenen aanmeten

Kwaliteitsschoenen

De schoenen van Jan levert speciale semi-orthopedische kwaliteitsschoenen voor dames en heren van o.a.  Schein en Finn Comfort uit Duitsland, New Feet uit Denemarken, Dr. Comfort uit de USA en wandelschoenen van Stadler uit Oostenrijk. De schoenen hebben speciaal stretch-nubuck en/of lycra op de juiste plekken, zodat de pijnplekken worden ontzien. Daarnaast zijn er schoenen die naadloos gevoerd zijn met extra zacht kalfsleer om elke vorm van irritatie te voorkomen. Voor gevoelige artrosevoeten biedt hij ook schoenen met een stijve zool. De meeste modellen hebben de mogelijkheid om een podotherapeutische inlegzool te plaatsen.

Voordeel met uw Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u 50% korting op het aanmeten aan huis. U betaalt dan € 12,50 in plaats van € 25,- 

Maak een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u direct contact opnemen met de Schoenen van Jan via 06 - 511 70 200 of jan@janvanede.nl. Jan is in heel de kop van Noord-Holland en Alkmaar en omgeving werkzaam.

De schoenen van Jan, Burg. Elmersstraat 80 1655 KJ Sijbekarspel,
http://www.deschoenenvanjan.nl/

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl