Over Omring

Speerpunten van Omring

Omring ontwikkelt en vernieuwt op diverse gebieden. Hieronder drie belangrijke speerpunten voor onze organisatie op dit moment.

Omring Thuiszorg nog persoonlijker

Iedere klant heeft een eigen contactpersoon. Ook ziet de klant zo veel mogelijk dezelfde gezichten in zijn of haar huis. Alle teams worden kleiner en werken wijkgericht, met een wijkverpleegkundige als spil. Zij onderhoudt ook het contact met de huisarts.

Overal kleinschalige dementiezorg

Omring heeft in al haar locaties het kleinschalig wonen ingevoerd voor mensen met dementie. Met privacy in een eigen kamer of appartement én de veiligheid en warmte van een gemeenschappelijk huishouden. Een kleine groep bewoners en medewerkers bepalen samen de invulling van de dag. Familie en vrijwilligers zijn nauw betrokken. Mooie voorbeelden van locaties met kleinschalige woonzorg zijn de Zeester in Den Helder en Snijdersveld in Obdam. Voor andere locaties met kleinschalige woonzorg vindt u hier.

Omring-behandelaars verenigen zich voor de klant

Omring beschikt over een Omringbreed Advies- en Behandelcentrum. Hierin is alle professionele deskundigheid gebundeld, die nodig is voor complexe lichamelijke aandoeningen en voor revalidatie. Vanuit het Omring Advies- en Behandelcentrum werken onder meer de specialist ouderengeneeskunde, de verpleegkundig specialist, de psycholoog, de fysiotherapeut en ergotherapeut samen voor de klant. Ook onderhoudt het Omring Advies- en Behandelcentrum snel en direct contact met de ziekenhuizen.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker