Revalideren of herstellen na een ziekenhuisopname

Revalidatie & herstel

Heeft u een medische ingreep gehad zoals een heup- of knieoperatie? Of lijdt u aan (tijdelijk) functieverlies na een ernstige ziekte? Een team van specialisten, waaronder een specialist oudergeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut en psycholoog, staat voor u klaar met behandeling en advies zodat u weer zo zelfstandig mogelijk thuis kunt wonen, eventueel met thuiszorg of aanpassingen aan uw woning. 

Voor (geriatrische) revalidatie kunt u terecht bij onze revalidatielocaties. Na uw verblijf op de revalidatieafdeling kan de behandeling indien nodig thuis worden voortgezet middels behandeling op een Omringlocatie of behandeling aan huis. Moet u aansterken na ziekte of een operatie? Dan kunt u herstellen in een van onze woonlocaties of op een van onze gespecialiseerde herstelafdelingen.

Zo werkt revalideren bij Omring

1.

Er wordt een GRZ indicatie (Geriatrische Revalidatiezorg) afgegeven door de medisch specialist in het ziekenhuis in overleg met de Specialist Oudergeneeskunde van Omring.

2.

U wordt tijdelijk opgenomen in een van onze locaties waar een team van specialisten voor u klaarstaat met behandeling en advies.

3.

Na uw revalidatie gaat u naar huis, waar de behandeling indien nodig kan worden voortgezet met behandeling op een van onze locaties of aan huis.

Wat kost het?

Uw verblijf in een van onze revalidatielocaties wordt vergoed door uw zorgverzekeraar indien u een indicatie Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) heeft verkregen. Voor herstelzorg heeft u een indicatie Eerstelijns verblijf (ELV) nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Voor alle vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt wel een eigen risico.

GRZPLUS

Omring is onderdeel van GRZPLUS, een samenwerking voor top revalidatie en herstel tussen Omring en Zorgcirkel. 

Topcare erkend GRZPLUS

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker