Diensten en advies

Bij Omring bieden we verschillende services en advies aan. Bijvoorbeeld notarisservice, uitvaartverzorging en verhuisservice. Met je Omringpas profiteer je van korting!

Bestel de Omringpas

Diensten en advies

Hereditas: tot 35% korting

Maak je je zorgen over wie jou ondersteunt als je zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of die van je ouder(s)? Of wie er na jouw, of het overlijden van je vader of moeder, voor zorgt dat het nalatenschap volgens jouw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met Hereditas.

Hereditas ontzorgt senioren, hun geliefden en betrokkenen door hen naar wens met raad en daad ter zijde te staan. Als adviseur, executeur en/of levensexecuteur (=gevolmachtigde) met praktische dienstverlening na een overlijden of bij (jouw) wilsonbekwaamheid en bij het treffen van de juiste voorbereidingen zoals een testament of levenstestament.

Hereditas hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Daarom komt hun (levens)executeur op afspraak bij jou thuis en blijft daarna de vaste contactpersoon. De kosten van dit gesprek zijn € 99,50.

Een testament of levenstestament kost € 525,- inclusief notaris. Op twee (levens)testamenten krijg je 20% korting en op vier notariële akten 35% korting.

Het opstellen van een Nabestaandendossier (een overzicht van adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen) kost € 298,50,- op basis van drie uur dienstverlening (incl. € 40,- ledenkorting).

Bel voor meer informatie met 085 – 87 71 889.

Abma Scheurs: 5% korting

Wil je je zaken goed en netjes regelen? Omring werkt samen met notaris Abma Scheurs in Purmerend en Hoorn, zij helpen je met alle notariële werkzaamheden. Van testament tot samenlevingscontract, van huisaankoop en -verkoop tot hypotheek.

Tijdens een kennismakingsgesprek neemt de notaris de wensen met je door. Wil je bijvoorbeeld je afspraken of wensen in een akte vast laten leggen, bijvoorbeeld in de vorm van een hypotheekakte of een testament? Dan ontvang je daarna een ontwerpakte thuisgestuurd. Indien nodig wordt alles tijdens een vervolgafspraak nog eens op een rijtje gezet. Als je het met de inhoud van de akte eens bent, dan wordt deze door jou en de notaris ondertekend.

Daarnaast kunt je ook slechts voor deskundig en onafhankelijk advies een afspraak maken. In dat geval wordt er in overleg met de notaris besloten wat de mogelijke vervolgstappen zijn.

Iedereen kan gebruikmaken van de Notaris Service. Gewoon omdat je behoefte hebt aan een deskundig en onafhankelijk advies. Of wanneer je je afspraken of wensen in een akte wilt laten vastleggen. Je kunt de notaris zelf bezoeken. Bent je hiertoe om medische redenen niet in staat, dan komt de notaris bij je thuis.

Op vertoon van je Omringpas krijg je 5% korting. Deze korting is alleen niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Bel met Omring via 088 - 206 79 99 of met het Notariskantoor via  088 - 433 43 33. Of bekijk de website voor meer informatie. 

Uitvaartverzorging: € 250,- korting

Bij een overlijden komt er veel op je af: wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten? Of je nu kiest voor de uitvaartverzorging van Pieter Dekker of Rita Feld, jouw wensen staan altijd centraal.

De uitvaartverzorgers zijn zeer deskundig, stap voor stap wordt alles met je doorgenomen. Zo is er veel aandacht voor details en de betrokkenheid bij de familie. Zo wordt een uitvaart niet alleen een afscheid, maar ook een waardevolle herinnering. Let op: de korting is alleen rechtsgeldig voor de eigenaar van de Omringpas en niet overdraagbaar.

Wil je liever een voorbespreking? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een voorbespreking kun je jouw wensen bespreken, je krijgt een advies over diverse mogelijkheden en er kan een kostenbegroting voor je worden opgesteld.  Heeft een uitvaartverzekering? Dan kan er gekeken worden wat de waarde is en wat er eventueel uitgekeerd wordt.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker
Werkzaam in heel Noord-Holland en dag en nacht te bereiken via (072) 512 26 14. Laanderweg 15 1704 JT Heerhugowaard.

Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg
Werkzaam in heel West-Friesland en dag en nacht te bereiken via (0229) 59 17 84. Tweeboomlaan 63 1624 EB Hoorn.

Op vertoon van je Omringpas ontvang je €250,- korting op de totaalfactuur.

Mondial de Graaf Verhuizingen: 10% korting

Heb je hulp nodig bij je eigen verhuizing of die van je (groot)ouders? Omring en Mondial De Graaf bieden jou het gemak van de Verhuisservice. Een verhuizing is een flinke klus. De verhuisservice De Graaf kan een deel van deze klussen van je overnemen. Zo bespaar je tijd of bespaart je jezelf zware tilklussen.

Wat de verhuisservice kan betekenen? Meedenken met de klant staat voorop. De prettige zekerheid dat aan al jouw wensen wordt voldaan en dat je tevens optimaal gebruik maakt van de specialisaties van het verhuisbedrijf. Het verhuisbedrijf kan verschillende klussen van je overnemen. Zij kunnen je helpen met inpakken, vervoeren, opslag en uitpakken. De verhuizers kunnen op ieder moment van de verhuizing instappen.

Op vertoon van je Omringpas krijg je 5 tot 10% korting bij de Verhuisservice. Voorwaarden: deze kortingen zijn alleen geldig bij opnames en taxaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Meld bij het eerste contact dat je in bezit bent van een Omringpas om de korting te incasseren. 

Voor meer informatie bel je met Omring 088 - 206 79 99 . Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of meer informatie vinden via de website.

Jongewaard Makelaars: € 200,- korting

Wil je jouw huis verkopen in de regio Den Helder? Een woning te koop zetten dat kan iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak. Dankzij de persoonlijke, creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat realiseert Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars voor jou het optimale resultaat dankzij de perfecte match.

Ben je benieuwd naar de verkoopstrategie voor jouw huis? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Je ontvangt in dit gesprek altijd een gratis waardebepaling.

Je ontvangt maar liefst € 200,- korting over de opstartkosten van de verkoop! (Normaal tarief opstartkosten verkoop € 500,-).

Bekijk de website voor meer informatie.

Huidtherapie: 5% korting

Hoe onschuldig huidklachten soms ook zijn, ze kunnen mensen veel last en met name onzekerheid bezorgen. De meeste klachten zijn gelukkig goed te behandelen. Omring werkt samen met een aantal huidtherapeuten en biedt een aantrekkelijke korting.

Wat doet een huidspecialist?

De huidtherapeut behandelt jouw beschadigde huid op verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Je kunt verschillende klachten laten behandelen, onder andere vochtophoping in arm of been (oedeem), overbeharing en acne. Ook wordt er littekenmassage gegeven bij littekens die klachten geven, zoals pijn of verkleving. Daarnaast kunnen onder andere wijnvlekken, littekens en andere huidverkleuringen goed worden gecamoufleerd.

Op welke behandelingen ontvang je korting?

Specialistische behandelingen, zoals elektrisch epileren, microdermabrasie, chemische peeling, laserontharing, camouflagetherapie, littekenbehandeling, tepeltatoeage, oedeemtherapie en acnebehandeling worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar. 

Op vertoon van je Omringpas ontvang je 5% korting op de eigen bijdrage. Informeer bij jouw zorgverzekeraar wat er voor jou verzekerd wordt.

Aangesloten huidtherapeuten, waarmee je een afspraak kunt maken:

Dermacos:

  • Nieuwe Steen 10
  • 1625 HV Hoorn
  • 0229 – 29 82 72

ParaDerma, Gezondheidscentrum De Goorn

ParamediCare Huid & Oedeemtherapie

Iedereen kan gebruik maken van de huidtherapieservice. Kun je door omstandigheden je huis niet of moeilijk verlaten? In overleg met de huidtherapeut kunnen sommige behandelingen bij je thuis worden uitgevoerd. Je betaalt dan echter wel een tegemoetkoming in de reiskosten.

4x1 Makelaardij: 20% korting

Heb je verhuisplannen en overweeg je om je huis te verkopen? Of gaat je vader of moeder binnenkort verhuizen en kunnen ze wel wat hulp gebruiken? Met jouw Omringpas ontvang je bij 4×1 Makelaardij korting op de verkoop van de woning.

Ontvang 20% korting over de opstartkosten € 695,-. Als de woning definitief verkocht is ontvang je ook nog een dinerbon t.w.v. € 75,-

4×1 Makelaardij is actief in Hoorn en omstreken. Je krijgt gratis en zonder verplichtingen een eerlijk advies over de waarde van de woning.

De makelaars van 4x1 Makelaardij staan voor je klaar! Bel met 0229 – 285 170 of kijk op de website.

Rouw en verliesverwerking: € 10,- korting

In het leven krijgt iedereen te maken met verliezen, zoals een baan, een relatie of het leven. Het antwoord op dit soort ingrijpende verliezen heet rouw. Lilly Tehubijuluw-Hoppe van Helpen Ondersteunen Praten (HOP) kan jou of jullie begeleiden bij verlies of rouw.

Geef jouw rouw de aandacht die het verdient. HOP komt bij jou thuis! De begeleiding vindt plaats bij jou thuis, op jouw eigen bank of aan jouw vertrouwde eettafel. Daar waar jij je prettig voelt. Voor jou is het fijn dat na ons gesprek je lekker in je eigen omgeving tot rust kunt komen, onder je eigen dekentje op jouw bank.

De begeleiding is een combinatie van gesprekken, huiswerkopdrachten, ademhalingsoefeningen, creativiteit of visualisatie. Altijd afhankelijk van jou als persoon, dus bij iedereen weer anders, maatwerk.

Uurtarief met Omringpas is €60,- i.p.v. €70,-. Daarnaast ontvang je als Omringpashouder een troostcadeau.

Ga voor meer informatie naar de website. Of neem contact op via 06 - 40 99 79 89 of info@hop-verliesverwerking.nl.

Bewindvoering

Soms is iemand niet meer in staat om zijn of haar financiële belangen goed te behartigen. Wettelijk gezien is er de mogelijkheid om de bezittingen van deze persoon onder bewind te stellen. Deze “onderbewindstelling” moet worden aangevraagd bij de kantonrechter, waarbij de kantonrechter een bewindvoerder benoemd. Deze bewindvoerder regelt dan de financiële zaken namens de onder bewind gestelde persoon. Vaak wordt dit traject als uiterste middel ingezet op het moment dat blijkt dat iemand niet meer wilsbekwaam is.

Een goed alternatief voor het benoemen van een wettelijke vertegenwoordiger, is het opstellen van een levenstestament. In dit levenstestament kun je zelf aangeven wie uw wettelijke vertegenwoordiger(s) word(en) in de situatie dat je zelf niet meer in staat bent om over jouw (financiële) situatie te beslissen. In het levenstestament kun je heel veel zaken laten beschrijven, zodat je op deze manier toch zelf de regie houdt over je eigen leven op het moment dat je hiertoe zelf niet meer in staat bent. Het levenstestament wordt opgesteld door de notaris en kan nu al worden opgesteld, in de hoop dat je het later toch niet nodig heeft.

Op de website van Hereditas staat meer informatie over bewindvoering en het levenstestament.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met John de Rooij tel. 06-20365467 of stuur een e-mail: john.derooij@hereditas.org.

Kattenopvang: 10% korting

Ga je verhuizen of verbouwen? Reis je veel voor uw werk, of heb je een tweede woning waar je jouw katten liever niet steeds helemaal mee naartoe sleept? Je zoekt dus tijdelijk verblijf voor je kat en deze kan in een kattenpension terecht: Wel voor de Poes! Een gezellige kattenopvang in Noord Holland met professionele, katvriendelijke en liefdevolle opvang voor korte of langere periodes. In het pension is er ruimte voor maar liefst 20 katten.

Wel voor de Poes heeft diverse verblijven voor de katten, zodat iedere kat de rust kan vinden die hij/zij nodig heeft. Uiteraard wordt er ook gekeken naar het dieet van de kat, waar de voeding op wordt afgestemd.

Op vertoon van je Omringpas ontvang je  10%korting. Uitgezonderd in hoogseizoen en op al bestaande kortingen.

Meer informatie vind je via de website.

Kattenpension Wel voor de Poes
Dorpsstraat 112
1749 AJ WARMENHUIZEN

0226 - 39 33 99
06 - 449 606 75

pension@welvoordepoes.info

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker