Bent u op leeftijd en wilt u stevig op uw benen blijven staan? Met uw Omringpas kunt u voordeliger meedoen aan de valpreventiecursus Beter op de Been. In deze cursus leert u de kans om te vallen een stuk kleiner te maken. Beter op de Been wordt gegeven door speciaal opgeleide fysiotherapeuten.

Praktische informatie

Kosten

Met Omringpas € 50,00
Zonder Omringpas € 57,50

De kosten van deze training worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Aanmelden

Voor meer informatie kunt u bellen met 088 – 206 79 99 of mailen naar service@omringpas.nl.

Meer informatie

Data en Locaties 2020

Omring hanteert de richtlijnen van het RIVM. Alle lopende cursussen, uitjes en trainingen worden geannuleerd tot in ieder geval 1 juni 2020. Deelnemers worden hierover geïnformeerd. Alvast bedankt voor uw begrip.

Hoe ziet de training eruit?

Hoe ziet de training eruit?

De basistraining bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. In deze bijeenkomsten krijgt u een mix van theorie, metingen en oefeningen. Na de training staat u steviger in uw schoenen en weet u waar u op moet letten.

De zekerheid van goede kwaliteit

De training van Beter op de Been hanteert de richtlijn van In Balans. Deze zijn opgesteld door Veiligheid.nl en gelden in Nederland als één van de meest vooraanstaande trainingen op dit gebied. Uw training wordt dan ook gegeven door een gecertificeerd In Balans trainer. Zo weet u dat u in goede handen bent.

Voorkomen is beter dan genezen

Gemiddeld vallen mensen van boven de 65 drie keer per jaar. Hoe ouder u wordt, hoe meer kans er is om te vallen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Juist op latere leeftijd is het erg belangrijk dat u goed op uw benen blijft staan. Een val kan leiden tot breuken.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van een val is vele malen makkelijker en beter dan het genezen van de gevolgen. Met de training Beter op de Been van Omring gaat u zelf aan de slag om vallen te voorkomen. De training bestaat uit een aantal onderdelen waaronder uitleg, theorie, oefeningen en metingen.

 

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl