Ongewild urine en/of ontlasting verlies

Continentie

Een op de 20 Nederlanders heeft last van incontinentie. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Ongewild verlies van urine- en/of ontlasting kan diep ingrijpen op het normale leven van mensen op lichamelijk, sociaal en psychisch vlak. Het is dus erg belangrijk om hier de juiste begeleiding bij te krijgen.

 

Omring kan u helpen!

Bij Omring hebben wij specialisten op het gebied van continentiezorg. Zij werken samen met andere hulpverleners zoals huisartsen, bekkenbodemfysiotherapeuten, apothekers die actief zijn op dit gebied. De specialisten worden door vertegenwoordigers en doormiddel van diverse scholingen op de hoogte gehouden van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op dit gebied van continentiezorg. Hierdoor zijn zij uitstekend op de hoogte van de gevolgen die dit probleem voor u met zich mee kan brengen en de mogelijkheden die er zijn om met mogelijk moeilijke vragen en problemen om te gaan.

incontinentie

Voor wie

Deze continentiezorg bieden wij aan voor mensen met ongewild urine- en/of ontlasting verlies, al of nog niet onder behandeling van de huisarts of specialist. Ook de partner of andere familieleden kunnen gebruik maken van deze zorgverlening.

Kosten
Gespecialiseerde verpleging valt onder de Zorgverzekeringswet (Zvw). Uw zorgverzekeraar vergoedt in principe de kosten vanuit uw basisverzekering. Indien nodig kan een van onze specialisten bij u thuis op bezoek komen voor een voorlichtingsgesprek.

Contact
Wilt u contact opnemen met onze continentiespecialisten? Dan kunt u elke werkdag tussen 09.00-17.00 uur bellen naar 0229-709011 (West-Friesland) of 0223 - 704 020 (kop van Noord-Holland)

 

 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker