Coen van de Louw benoemd in Raad van Toezicht Omring en Vrijwaard

Coen van de Louw benoemd in Raad van Toezicht Omring en Vrijwaard

Coen van de Louw (57) treedt toe tot de Raad van Toezicht van zorgorganisaties Omring en Vrijwaard. “Gezond en waardig ouder worden is in dit decennium van toenemende vergrijzing van groot belang, juist bezien vanuit de oudere. Ik zie ernaar uit bij te dragen aan de ontwikkeling die Omring en Vrijwaard door willen maken om de juiste zorg op de juiste plek te kunnen blijven geven. Digitalisering en technologie gaat daarbij helpen.”

Voorzitter van de Raad van Toezicht Anita Wydoodt: “Wij zijn blij met de komst van Coen en zijn kennis van besturing, verandermanagement en financiën. We gaan vol vertrouwen door op de ingeslagen weg van samen de beste zorg dichtbij.”

In het dagelijks leven was Coen van de Louw de afgelopen 6,5 jaar lid Raad van Bestuur bij de Sociale Verzekeringsbank. Vanaf 1 oktober start hij bij het directoraat-generaal van het ministerie van Financiën waar hij als kwartiermaker de coördinatie van de gehele interdepartementale uitvoeringsketen over de hersteloperatie toeslagen op zich neemt.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker