Kwaliteitsvenster

Waardering medewerkers en vrijwilligers

Waardering Medewerkers

Omring wil graag weten wat medewerkers beweegt, waar ze in hun werk voor warm lopen en waar ze last van hebben. Steeds met als doel om vanuit dit inzicht samen te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van het werk. Hiervoor doet Omring doorlopend onderzoek op verschillende manieren. Door het meten van medewerkertevredenheid, het monitoren van de ervaringen in de kennismakingsperiode, het aanbieden van een persoonlijke gezondheidscheck en het onderzoeken van vertrekredenen. Ook pioniert Omring vanuit het Omring.Lab met het ontwikkelen van innovatieve aantrekkelijke meetmethoden die door de teams kunnen worden gebruikt.

Een belangrijk speerpunt in het strategisch jaarplan is erop gericht om het plezier in het werk te vergroten. Om ‘Samen de beste zorg dichtbij’ te kunnen realiseren zijn onze medewerkers inzetbaar, betrokken, vitaal en vakbekwaam. Omring wil zich onderscheiden als goed werkgever. De uitkomsten van de genoemde onderzoeken leiden tot investeringen in aantrekkelijke programma’s. Deze worden ingezet op teamniveau en organisatieniveau maar bieden ook mogelijkheden voor de individuele medewerker.

Zo is er een uitgebreid kennismakingsprogramma waarin nieuwe medewerkers een vliegende start kunnen maken en ontwikkelen we in het programma ‘Samen Vitaal!’ veelzijdige ondersteuning vanuit het gedachtegoed van ‘Positieve gezondheid’. Er zijn naast alle opleidingsmogelijkheden ook e-learnings en trainingen in bijvoorbeeld digitalisering, communicatie en samenwerking. Met een op lean principes gebaseerd programma (SENS) worden zorg- en ondersteunende teams begeleid naar beter en slimmer samenwerken en krijgen zij meer regie op de uitkomsten van hun werk.

Waardering vrijwilligers

Wat voor de een een ogenschijnlijk klein gebaar is, kan voor een ander van onschatbare betekenis zijn. Wij zijn ontzettend trots op onze grote groep vrijwilligers. Onze vrijwilligers krijgen ook jaarlijks een kerstpakket en een presentje op de dag van de zorg, net als alle medewerkers van Omring. Daarnaast vieren we jaarlijks een vrijwilligersfeest en worden de vrijwilligers ook geïnformeerd via onze vakglossy, Thuis. Ook geven wij vrijwilligers de mogelijkheid mee te doen aan trainingen en workshops.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker