Compressie therapie

Zwachtelen

Heeft u trombose, wondroos, oedeem en/of een open wond? Dan is de kans groot dat u minimaal twee keer per week gezwachteld dient te worden.

Wat kan Omring voor u doen?

De Omring wijkverpleegkundige komt bij u thuis om uw verband te wisselen, zodat er een constante druk en ondersteuning van de bloedvaten ontstaat. Hierdoor zal de doorbloeding verbeteren en eventueel vocht verdwijnen. Naast het zwachtelen zal de zorgprofessional de situatie keer op keer beoordelen en waar nodig uw wond verzorgen. De wijkverpleegkundige heeft nauw contact met uw huisarts, behandelend arts in het ziekenhuis en andere professionals.

Wat kost het zwachtelen?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning… Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u thuiszorg van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker