Heeft u een wond die maar niet wil genezen? Soms wil een klein wondje maar niet beter worden waardoor het een grote wond wordt. Bent u geopereerd en moet uw operatiewond verzorgd worden? Omring thuiszorg komt bij u thuis om de wond zo vaak als nodig te verzorgen.

Wat kan Omring voor u doen?

De wijkverpleegkundige en zo nodig de gespecialiseerd wondverpleegkundige komt bij u thuis om te bekijken welke en hoe veel zorg nodig is om het genezingsproces van uw wond te versnellen. Zij zal u advies geven over behandelproducten, de behandeling, het verschonen van verbandmateriaal en de wond verzorgen zo vaak als nodig is. Ook bij doorligwonden kan Omring thuiszorg hulp bieden.

Wat kost wondzorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u wondzorg van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag. Zij schakelt zo nodig de gespecialiseerd wondverpleegkundige in.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.