Gespecialiseerde thuiszorg

Sondevoeding thuis

Als u een maag-, darm- of lever aandoening heeft, kan het zijn dat u een maagsonde nodig heeft voor voeding. Omring wijkverpleegkundigen zijn gespecialiseerd in maag- en darmzorg.

Wat kan Omring voor u doen?

Een maag-, darm-, of leveraandoening kan ingrijpend zijn in uw leven. Onze wijkverpleegkundige ondersteunt u thuis, geeft advies en extra informatie als dat nodig is. Het wijkteam kan uw neus- of maagsonde plaatsen en wisselen. Daarnaast zal uw wijkverpleegkundige de sondevoeding toedienen. Als u ongerust bent of het gevoel heeft dat het niet goed zit, dan controleert zij de sonde en beantwoordt al uw vragen. Omring heeft nauw contact met de specialist in het ziekenhuis, uw huisarts, diëtist en andere instanties.

Wat kost thuiszorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u zorg thuis van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker