Techniek in de zorg, effectief en efficiënt

Beeldzorg

Steeds meer mensen hebben de iPad ontdekt. Een gemakkelijk te bedienen tablet waar u veel mee kan. Om een oogje in het zeil te houden biedt Omring beeldzorg aan. Via de iPad is er contact met uw verzorgende. U belt dan via de iPad met uw verzorgende en u kunt elkaar ook zien.

Wat kunnen wij voor u doen?

Via beeldzorg helpt uw verzorgende u bij zorg waarvoor zij niet letterlijk bij u in huis aanwezig hoeft te zijn. Bijvoorbeeld om u eraan te herinneren dat het tijd is voor uw medicijnen, een controle op uw bloedsuikerwaarde of om te informeren of het douchen gelukt is. En als het nodig is, komt er natuurlijk een verzorgende bij u langs.

Als een deel van uw zorg bestaat uit beeldzorg, ontvangt u de iPad van Omring in bruikleen. U kunt uw iPad voor veel meer gebruiken dan alleen voor het contact met de verzorgende. Zo kunt u (gratis) beeldbellen en e-mailen met uw familie en/of vrienden. Ook is het eenvoudig om een foto te maken en deze meteen te versturen. Of spelletjes spelen zoals patience en woordzoeker om uw geheugen te trainen. De verzorgende kan u hierover meer vertellen.

Wat kost beeldzorg?

De iPad ontvangt u in bruikleen van Omring als een deel van uw zorg bestaat uit beeldzorg. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen. Omdat beeldzorg meestal in plaats komt van bestaande zorg blijft uw eigen bijdrage gelijk.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u thuiszorg van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker