Zorg bij noodsituaties

Spoedzorg

Omring staat ook in noodsituaties voor u klaar. Bent u gevallen of is er iets anders gebeurd waardoor u plotseling niet meer thuis kunt blijven? Dan kunt u met spoed een kamer in een van onze locaties betrekken.

Wat houdt spoedzorg in?

U logeert in een van de kamers die voor spoedzorg beschikbaar zijn. Uw kamer is volledig ingericht en u mag gebruik maken van de faciliteiten van de Omringlocatie, zoals het restaurant. U krijgt drie keer per dag een maaltijd en natuurlijk alle benodigde zorg.

Zo regelt u spoedzorg

Neem zelf (of uw mantelzorger) in geval van nood contact op met uw huisarts, wijkverpleegkundige of medisch specialist. Zij kunnen de spoedopname voor u regelen, ook buiten kantooruren. U (of uw mantelzorger) kunt de spoedopname niet rechtstreeks bij Omring regelen. Als er tot opname wordt besloten, wordt ook gekeken of er een plek voor u is op een van de Omringlocaties. Welke locatie u terecht komt, is afhankelijk van uw situatie en de beschikbaarheid van een kamer. U kunt hier zo snel mogelijk – soms al binnen twee uur – terecht.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor spoedzorg worden vergoed. Voor alle vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt wel een eigen risico.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker