Het Team Vrijwilligersplein

Dit team van coördinatoren werkt er Omring breed aan om alles op het gebied van vrijwilligerswerk te faciliteren en in goede banen te leiden. Het Vrijwilligersplein is het centrale aanspreekpunt binnen Omring, ook waar het de inzet van vrijwilligers in de Thuiszorg betreft. 

Het Team Vrijwilligersplein zorgt voor verbinding tussen het vrijwilligerswerk en de organisatie, zowel op de verschillende locaties als in de thuiszorg, om zo met elkaar steeds de beste zorg dichtbij te kunnen bieden.

Daarnaast werken op alle locaties ambassadeurs die de contacten met de vrijwilligers en de coördinatoren onderhouden.

Heeft u vragen?
U kunt een bericht sturen naar vrijwilligers@omring.nl of kijk in onderstaande lijst als u liever direct contact opneemt met de desbetreffende coördinator:

Karin Twisk / 06 - 10 42 76 38 voor locaties De Schakel, Berkenhof, Rigtershof, De Oever, Gezinspaviljoen, Sweelinckhof en Snijdersveld.

Alies Zwaan / 06 - 53 98 94 11 voor locaties Lindendael, Martinus, Waterpark en Thuiszorg-regio West-Friesland.

Hester de Jong / 06 - 10 29 19 70 voor locaties Buitenveld, Brink, Zeester, Golfstroom, Dyckzicht, Gollards, Hollewal, Schuttehof, Schuttehoek en Thuiszorg-regio Den Helder. En tijdelijk tot 1 mei 2023 voor de locaties Den Koogh, Westhoek en 't Landhuis.

Manon Dieters / 06 - 82 18 01 41  voor locaties De Kade, Hoge Hop, Overvest, St. Jozef en Sorghvliet.

Vivian Geels / 06 - 51 37 11 05 voor locaties Nicolaas, Watermolen en Koggenlandhuis.
 

Ook kunt u contact met ons opnemen via onderstaand interesseformulier:

Ik wil graag meer weten

 

 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker