Omring Thuiszorg

Wij zijn de Technische Thuiszorg Verpleegkundigen

Aangenaam! Wij zijn de Technische Thuiszorg Verpleegkundigen! Als u (technische) zorg thuis nodig heeft, dan kunt u op ons rekenen. Wij ondersteunen de wijkteams bij problemen met bijvoorbeeld katheterzorg, sondezorg, pijnbestrijding en sedatiezorg. We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en inzetbaar. U kunt op ons rekenen. Nu en in de toekomst!
 

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Infuustherapie:

Wij verzorgen verschillende soorten infuus therapieën thuis. Zowel infusen zonder als met medicatie, antibiotica, chemotherapie en parenterale voeding (TPV).  Alle infusen dienen wij via een pompje thuis toe. Elke dag komt er een ervaren verpleegkundige bij u langs die uw vragen kan beantwoorden en uw ondersteunt. U krijgt dus professionele zorg in het comfort van uw eigen woning. Wij zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar. Hierbij ontzorgen wij u door de benodigde materialen en de medicatie te bestellen en te beheren.

  • Zorg in de laatste levensfase:

Juist op zo’n kwetsbaar moment als in de laatste fase van uw leven is het van groot belang dat u de beste zorg krijgt. Het is prettig als u hulp krijgt van mensen die hierin gespecialiseerd zijn en aandacht voor uw naasten hebben. Daarom staat ons deskundig en vertrouwd team van technische verpleegkundige u bij.

Wat kan Omring voor u doen?
U wilt uw laatste dagen thuis zijn, in uw vertrouwde omgeving. Onze verpleegkundige werkt nauw samen met alle betrokkenen om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen, o.a. met uw naasten, de huisarts, de specialist en het ziekenhuis. Onze verpleegkundigen kunnen uw vragen beantwoorden en u ondersteunen in het proces. Daarnaast kunt u rekenen op de zorg die u nodig heeft. Wij kunnen een sedatie opstarten in de laatste levensfase na opdracht van de huisarts. Dit doen wij door een slaapmedicijn toe te dienen door middel van een pompje en coördineren en begeleiden het proces. Ook zou u pijnbestrijding kunnen krijgen door middel van een pompje. U hoeft daarvoor dus niet naar het ziekenhuis. De zorg kan dag en nacht gebeuren.

  • Pijnbestrijding: 
    Wij coördineren en verzorgen verschillende zware pijnbestrijding met medicatie gegeven via een pompje thuis. Elke dag komt er een ervaren verpleegkundige bij u langs die uw vragen kan beantwoorden en uw ondersteunt. Samen evalueren jullie de pijnbeleving. Indien gewenst overleggen wij rechtstreeks met de huisarts, specialist of pijnteam. Hiernaast ontzorgen wij u door de materialen en de medicatie te bestellen en te beheren.
  • Plaatsen infuus t.b.v. euthanasie door de huisarts
    Een ingrijpende beslissing die goed voorbereid moet worden. Onze verpleegkundigen zijn ervaren in het plaatsen van een infuus. Zij zullen dit vakkundig thuis plaatsen en terugkoppeling geven aan de huisarts. 

Wat kost thuiszorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker