Behandeling

Behandeling thuis

Woont u thuis en wenst u behandeling om lichamelijke of geestelijke klachten bijvoorbeeld door ziekte of slijtage te verminderen? Omring is dé specialist op het gebied van behandelen van ouderen en chronisch zieken in de regio. We hebben 40 specialisten verspreid door West-Friesland en de Kop van Noord-Holland waaronder fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Zij zijn onderdeel van het Omring Behandelteam.

Wat kan het Omring Behandelteam voor u doen?

De fysiotherapeuten en ergotherapeuten van het Omring Behandelteam zijn gespecialiseerd in de revalidatie en behandeling van mensen met een reumatische aandoening, botbreuken, dementie, de ziekte van Parkinson of behandeling na een beroerte (CVA), amputatie of operatie.

De fysiotherapeut en ergotherapeut helpen u bij het verbeteren van bewegingsfuncties en het zelfstandig uitvoeren van alledaagse handelingen. Aan de hand van behandeling, oefeningen en advies zorgen zij ervoor dat u zich (weer) zo zelfstandig mogelijk kunt redden. Daarnaast kunnen ze u helpen met het aanvragen hulpmiddelen en woningaanpassingen. En waar nodig met aandacht en advies voor uw naasten.

Meer over het Omring Behandelteam 

Wat kost het?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandelingen als fysiotherapie en ergotherapie vanuit de basisverzekering, maar wij adviseren u om altijd uw polis na te kijken of te bellen met uw zorgverzekeraar omdat dit per jaar of situatie kan verschillen. Dan kunt u tevens achterhalen of uw verzekering een verwijsbrief eist voor de behandeling.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 088 - 206 80 90. Behandeling vindt plaats in een van onze behandelcentra, op een van onze woonlocaties of bij u thuis (indien noodzakelijk en met verwijzing behandelen we ook aan huis). 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker