Vertrouwd financieel advies

Zicht op geld

Als uw partner wordt opgenomen in een verpleeg- of verzorgingshuis is dat vaak een verdrietige periode. Er komt veel op u af, want er moet flink wat geregeld worden. Zicht op Geld is gespecialiseerd in het financiële aspect van een verpleeghuisopname. Onze adviseurs bekijken wat voor invloed de verschillende regelingen hebben op de eigen bijdrage en het inkomen. Wij zetten alles op een rijtje waardoor u zeker weet dat uw financiën goed geregeld zijn. Een aantal vragen die wij vaak horen zijn:

  • Kies ik voor AOW voor gehuwden of alleenstaanden?
  • Hoe hou ik de eigen bijdrage zo laag mogelijk?
  • Moet ik mijn eigen woning of vermogen opeten?
  • Hoe betaal ik zo weinig mogelijk belasting?
  • Wat verandert er voor mijn zorg- en huurtoeslag?
  • Moeten mijn zorgverzekering en andere verzekeringen aangepast worden?

 

 

Onze werkwijze

Onze adviseur komt bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u het prettig vindt om een bekende of één van uw kinderen bij het gesprek aanwezig te laten zijn, dan is diegene ook van harte welkom. Tijdens het gesprek leggen we rustig uit wat onze werkwijze is en wat u van ons kunt verwachten. Als u daarna besluit om met ons in zee te gaan, gaan we voor u aan de slag.

 

 

zicht op geld

Meer informatie

De adviseurs van Zicht op Geld zijn in het grootste deel van Nederland actief om onze klanten te bezoeken. Dus ook bij u in de buurt. 

Zicht op Geld heeft ook de dienst ‘Vermogensadvies bij verpleeghuisopname’ met korting voor leden.
Klik hier voor meer info.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website van Zicht op Geld.
 

geld logo

Voordeel Omringpas

Pas als er profijt voor u is, betaalt u een vergoeding. Dat is een vast percentage van 20% (incl btw) over het voordeel dat wij in de komende 12 maanden kunnen realiseren, inclusief eventueel voordeel over de voorgaande jaren. Deze vergoeding is éénmalig, maar jouw voordeel loopt nog door in de jaren hierna.

Bovendien werken wij op basis van ‘no cure no pay’. Dit betekent dat als wij geen financieel voordeel vinden, u geen factuur krijgt. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Mochten beide partners nog niet pensioengerechtigd zijn, dan geldt een ander percentage, namelijk 40% inclusief btw. Dit tarief is hoger omdat het voordeel vaak wat kleiner is en onze adviseurs wel evenveel tijd besteden aan het financiële plan.

Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u € 50 euro korting op de factuur.

zicht op geld

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker