Korting met Omringpas

SkagaVenture

Het leukste adres in de Noordkop voor uw ultieme dagje uit! Geniet, strijd en beleef met vrienden, familie of collega's!

Voordeel Omringpas 
Op vertoon van de Omringpas ontvangt u  10% korting op een reservering en een gratis consumptie per persoon per boeking.

 

 

Karten

Karten in moderne, razendsnelle E-karts op de indoor kartbaan met een lengte van ruim 300 meter. De baan is uitdagend en speels met diverse technische bochten en spannende inhaalmogelijkheden. In tegenstelling tot veel traditionele kartbanen is de baan helder verlicht en naast zeer veilige barriers voorzien van kerbstones en uitloopstukken die u het gevoel geven alsof u op een Formule 1 circuit rijdt. E-karten is extra veilig omdat de karts centraal gestopt kunnen worden indien er iets gebeurt.
 

karten

Lasergame Area

Ontdek de Lasergame Arena! Deze arena staat in het teken van de Chemical Factory. De fabriek ligt er al jaren spookachtig verlaten bij, maar schijn bedriegt….!

 

lasergame

Trampolinepark

In de zomer is het lekker koel  in ons trampolinepark en in de winter is er een heerlijke beweegtemperatuur.  Er is ruim 750 m2 jump plezier met o.a. een dodgeball arena, een high performance trampoline, dunkzones, reactiespellen, tumblelanes en heel veel vrije springzones. 

 

trampoline

SkagaVenture

Witte Paal 3K
1742 NL Schagen
0224 - 786 020

www.skagaventure.nl

logo skagaventure

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker