Korting met Omringpas

De Dijk Scootmobielen

Bent u op zoek naar een scootmobiel? Dan bent u bij de De Dijk Scootmobielen aan het juiste adres. Met een scootmobiel kunt u weer zelfstandig de deur uit en bent u niet afhankelijk van anderen.

Locatie

De Dijk Scootmobielen
De Dolfijn 23
1601 ME Enkhuizen
0228-353056

info@dedijkshop.nl
www.dedijkshop.nl

 

 

De Dijk

Meer informatie

Voordeel met uw Omringpas

Met uw Omringpas ontvangt u bij aanschaf van een scootmobiel een jaar lang gratis een uitgebreid onderhoudspakket t.w.v. van € 156,- per jaar, dit bestaat uit: hulp bij pech onderweg, reparatiedienst, lekke band en vervangende scootmobiel.

Over De Dijk

De Dijk heeft al lang ervaring met scootmobielen. Wij weten dus wat het betekent als u een scootmobiel gaat kopen, voor veel mensen een grote stap in hun leven. Bij De Dijk begrijpen we dat en daarom zeggen wij vaak dat we geen mindervalide voertuigen verkopen maar sociale levens: u komt de deur weer uit in plaats van binnen moeten blijven omdat het lichaam gebreken heeft gekregen.

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we samenwerken met Omring. Omring regelt al meer dan honderd jaar goede zorg en ondersteuning in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. U komt bij een winkel van Omring binnen en ziet daar onze scootmobielen staan. De medewerkers kunnen u uiteraard te woord staan, maar voor de volgende stap kunt u het beste bij ons in de showroom in Enkhuizen komen kijken.

U kunt hier voor de deur parkeren. Wij hebben een groot terrein waar we goed kunnen oefenen op de scootmobiel. Dit alles is geheel vrijblijvend. Wij besteden veel aandacht aan de nazorg als de scootmobiel is gekocht. Dat wil zeggen dat we niet alleen hier bij ons in Enkhuizen 'lessen', maar ook bij u thuis. U kunt dan in uw eigen omgeving meester worden van de scootmobiel. Dit doen wij, zolang dit nodig is, tegen een kleine vergoeding.

Wij zijn onderdeel van De Dijk B.V. en zitten samen in het pand met de Renaultdealer. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de auto in te ruilen en daarvoor een scootmobiel bij ons te kopen. Dit maakt ons uniek ten opzichte van andere scootmobieldealers in de regio.

Er zijn dus veel redenen om eens te komen kijken in de showroom!

De koffie staat klaar. 

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar omringpas@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker