korting met Omringpas

De Graaf Mobiliteit

De Graaf Mobiliteit is dé specialist in mobiliteit en welzijn. U kunt er terecht voor rollators, scootmobielen, brommobielen, wandelstokken, sta-op stoelen en nog veel meer producten die uw mobiliteit en welzijn een positieve boost geven. Het team van De Graaf Mobiliteit staat voor de ultieme hulp die u nodig heeft bij de aanschaf van een van de producten.

Locaties

De Graaf Mobiliteit
De Veken 5
1716 KE Opmeer
0226-355546 

De Graaf Mobiliteit Amsterdam
Nieuwe Hemweg 7C
1013 BG Amsterdam
020-4751390

 info@degraafmobiliteit.nl
www.degraafmobiliteit.nl

 

De Graaf scootmobielen

Meer informatie

Voordeel met uw Omringpas

Met uw Omringpas ontvangt u bij aanschaf van een scootmobiel een jaar lang gratis een onderhoudspakket t.w.v. van € 250,-
Met daarin een vervangende scootmobiel bij  onderhoud/reparaties, geen arbeidskosten (max. 2 uur), geen voorrijkosten en klein materiaal is inbegrepen.

Over de Graaf

Zowel in Opmeer als in Amsterdam zijn royale showrooms waarin u de producten en modellen van diverse topmerken kunt bekijken én beoordelen.

Zo ervaart u bijvoorbeeld dat de hedendaagse brommobiel in vormgeving en comfort niet onderdoet voor de gewone personenwagen. Alle luxe die u verwacht in een auto, is standaard aanwezig en daarbij zijn persoonlijke aanpassingen altijd mogelijk.

Bij De Graaf Mobiliteit krijgt u twee of drie jaar garantie op elke nieuwe brommobiel. De werkplaats voor onderhoud en reparatie beschikt over de modernste apparatuur. Desgewenst kunt u terecht voor financiering, lease, huur en verzekeringen.

En wilt u persoonlijk advies voordat u overgaat tot aanschaf van een product, maar bent u niet in staat om naar één van de winkels te komen? Dat is geen probleem. Een adviseur komt graag met één van de rijdende showrooms bij u thuis langs, zodat u in uw eigen, vertrouwde omgeving de producten kunt proberen. Daarnaast is het een optie om u thuis op te halen voor een showroombezoek.

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar omringpas@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker