Inzicht in uw gezondheid

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Benieuwd hoe het gesteld is met uw gezondheid? Doe dan de Persoonlijke Gezondheidscheck! Met de Persoonlijke Gezondheidscheck komt u er snel en gemakkelijk achter hoe gezond en vitaal u nu echt bent én wat u kunt doen om dat te verbeteren.  De check geeft een compleet inzicht in uw huidige leefstijl, bloeddruk, cholesterol en nog veel meer. 

Tip: doe de verzekeringscheck! Veel verzekeraars vergoeden de check (t.w.v. € 99,50)*. Dan is de check voor u dus kosteloos! Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder onder het kopje 'verzekeringscheck & kosteloos'.

Start u de check via Omringpas? Dan ontvangt u gratis een cadeaubon voor de Omringwinkel t.w.v. € 10,-!

Start De Persoonlijke Gezondheidscheck

Meer informatie

Hoe werkt het?

1. Start de check door te klikken op de paarse button. 
2. Stel uw check samen. Kies bij registratie 'check mijn verzekering'. Bekijk daar het pakket wat door uw verzekering wordt aangeboden en kies evt. aanvullende modules die voor u interessant zijn. Wordt de check niet vergoedt? Dan kunt u zelf een pakket samenstellen. 
3. Vul de online vragenlijst in. Dit duurt ongeveer 25 minuten. U kunt de vragenlijst tussentijds opslaan en later verder gaan. 
4. U ontvangt een unieke checkbox op uw huisadres met daarin thuistests. Deze kunt u uitvoeren op een moment dat voor u uitkomt. 
5. Heeft u alles afgerond? Dan ziet u hoe gezond u bent, wat eventuele risico's zijn en dus wat u kunt verbeteren. 
6. Ga direct aan de slag! U krijgt namelijk handige tips om hier zelfstandig of onder professionele begeleiding mee aan de slag te gaan. 
7. U ontvangt aan het einde van de maand de cadeaubon van de Omringwinkel t.w.v. € 10,- via de Persoonlijke Gezondheidscheck. 

Start de check

Verzekeringscheck & kosteloos

Wist u dat... de check door veel verzekeraars wordt vergoed? Bent u bijvoorbeeld aanvullend verzekerd bij Univé, dan kunt u de check (t.w.v. € 99,50) helemaal gratis* doen.

* Mits u nog voldoende budget heeft vanuit het preventiebudget van uw aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van uw budget, dit gaat allemaal automatisch. 

Nieuwsgierig of de test ook door uw verzekeraar wordt vergoed? Volg dan het onderstaande stappenplan. 

 1. Klik op deze link
 2. Hier vult u uw e-mailadres in en de gegevens waarmee wij uw verzekering kunnen checken. Het gaat om postcode, huisnummer, geboortedatum en geslacht.
 3. Vervolgens sturen we u een e-mailbericht ter bevestiging van uw e-mailadres en maken we een persoonlijke gezondheidsomgeving aan met een door u gekozen wachtwoord.
 4. U krijgt nu te zien of uw verzekering de check vergoedt. Zo niet, dan kunt u zelf betalen voor uw deelname aan de check (vanaf € 16,95)
Waarom meedoen?
 • Inzicht in uw gezondheid en vitaliteit
  Veel ziekten en kwaaltjes worden veroorzaakt door slechts tien factoren. Wat zijn uw persoonlijke risico’s? 25% van de Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar heeft bijvoorbeeld een te hoog cholesterol. Als u weet hoe gezond en vitaal u echt bent, weet u ook wat u kunt verbeteren.
 • Op maat gemaakt 
  Stel eenvoudig uw eigen gezondheidscheck samen.
 • Effectief
  64% van de deelnemers is na de check gemotiveerd om aan de slag te gaan met zijn of haar gezondheid. Zo verbetert 76% hun voedingspatroon en gaat 59% meer bewegen met de tips uit de check!
 • Laagdrempelig 
  Een gezonder leven is voor iedereen binnen bereik. Via de website van de Persoonlijke Gezondheidscheck kunt u zich eenvoudig registeren. Ook hebben ze een mobiele app. Geen zorgen, u wordt hierin stap voor stap meegenomen.
Privacy

Wij begrijpen dat u veel waarde hecht aan jouw privacy. Dat doen De Persoonlijke Gezondheidscheck en wij ook. Daarom willen wij transparant zijn over ons privacybeleid. Zodra u zich heeft aangemeld voor de Persoonlijke Gezondheidscheck, worden al uw persoonlijke gegevens op een uiterst zorgvuldige manier beschermd door &niped. Niemand anders dan uzelf krijgt zonder uw expliciete toestemming inzicht in uw persoonlijke gegevens.

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar omringpas@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker