Omring verwelkomt 250 nieuwe collega’s

OMring Flex 2021

Vanaf 1 oktober start de nieuwe inrichting voor flexibel werken binnen Omring: Omring Flex! Het flexbureau Zorg Interim zal hiermee ophouden te bestaan. 250 flex-medewerkers die voor Zorg Interim werkten hebben een mooie plek gevonden binnen Omring. Ofwel vast op een van de locaties of in een van de teams, of zij blijven op flexibele basis werken, maar dan in dienst van Omring.

Betrokkenheid en verbinding
Omring Flex gaat werken vanuit 4 regio’s binnen het werkgebied van Omring met ieder een eigen regio-coördinator. Deze bevinden zich allemaal in de regio West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Binnen Omring Flex zal de focus liggen op betrokkenheid en verbinding. Zo kunnen alle flex-medewerkers ingezet worden op verschillende locaties binnen de regio, maar zich toch thuis voelen als echte Omringer. Door de flexibele inzet van medewerkers hopen we ook de druk op de zorg te kunnen verlichten op plekken waar het tijdelijk nodig is.

Omring Flex is de ideale manier van werken voor zorgmedewerkers die flexibel willen werken. Bijvoorbeeld in combinatie met een zorgopleiding, gezin of een andere baan. Binnen Omring Flex vallen de functies als: Woonassistent, Helpende (plus) en Verzorgende IG.

Heb jij interesse of vragen? Check de website.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker