Omring genomineerd voor Mobile Healthcare Innovation Award

Mobile Health Care Innovation Award

Geef jij ons jouw stem? Omring is genomineerd voor de Mobile Healthcare Innovation Award. Een prijs voor innovatieve projecten op het snijvlak van zorg en ICT, die de zorg veiliger, efficiënter en daarmee beter maken. Het gaat om een publieksprijs, dit betekent dat het project met de meeste stemmen de award wint. Dus aarzel geen seconde en breng hieronder je stem uit.

Voor welk project is Omring genomineerd?

Binnen onze woonzorglocaties maken we al sinds enkele jaren gebruik van RAI. RAI is een meetinstrument om de zorgbehoefte van ouderen te bepalen. Met RAI worden professionals en organisaties ondersteund om veilige en passende beslissingen te nemen voor kwetsbare personen.

Bij Omring willen we RAI invoeren in de hele keten. Dus ook bij de wijkverpleging, herstelzorg, triage en behandeling. Omring onderzoekt nu of digital human Wendy kan helpen om in de thuiszorg een aantal vragen uit RAI te stellen aan cliënten, waardoor de verpleegkundige niet het hele assessment af hoeft te nemen. Wendy kan uitleg geven wat RAI is en waarom Omring hiermee werkt. Dit kan de verpleegkundige tijd en al veel kennis van de cliënt opleveren.

Breng hier je stem uit!

Congres Mobile Healthcare

Naast de ‘Innovation Award’ voor organisaties is er ook de prijs ‘Digitale Zorgprofessional’ voor personen. De awards worden op 17 november uitgereikt op het Mobile Healthcare Congres in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker