Hartverwarmende actie voor zorgmedewerkers Omring en Vrijwaard

AYNIL OMring

Omring en Vrijwaard komen met een hartverwarmende actie om alle 4500 zorgmedewerkers  een hart onder de riem te steken. Deze hele week rijdt de enige echte All You Need Is Love caravan door het werkgebied (Noord-Holland en Texel). Medewerkers en bewoners mogen in de caravan een filmpje opnemen om hun collega of team te bedanken middels een persoonlijke boodschap. Want in deze lastige coronatijd kunnen de medewerkers wel een steuntje in de rug gebruiken. Met deze actie zet Omring de medewerkers op één!

De actie is maandag 7 februari van start gegaan in Hoorn bij het hoofdkantoor van Omring. In de loop van de week ging de caravan richting Midwoud, Enkhuizen, Grootebroek, Lutjebroek, Andijk en Medemblik. Om vervolgens op donderdag en vrijdag af te sluiten in Den Helder (o.a. bij Vrijwaardlocatie De Golfstroom) en op Texel.

In de caravan zijn allerlei attributen aanwezig, zoals hartjesbrillen, hartjesballonnen en andere attributen die het filmpje extra leuk maken. Medewerkers zijn heel enthousiast over de actie en er worden talloze filmpjes opgenomen en verstuurd. Ook op social media trekt de actie veel aandacht. 

Link naar Facebookbericht: https://www.facebook.com/omringnl/posts/5059935804056540

Collega's zijn heel enthousiast over de actie.

AYNIL

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker