Aan de rand van Wognum (West-Friesland) bevindt zich Sweelinckhof. Binnen dit verzorgingshuis vindt u 53 appartementen, 14 inleun-appartementen en 35 aanleunwoningen waar u in een gemoedelijke sfeer kunt wonen. De meeste appartementen zijn geschikt voor een of twee personen. Sweelinckhof is dus ook aantrekkelijk voor echtparen die bij elkaar willen blijven wonen.

Zo woont u er

In een apart woongedeelte van Sweelinckhof zijn dertien appartementen ingericht voor mensen met dementie. In 2014 wordt een apart woongedeelte in gebruik genomen waarin vier woongroepen komen. In deze woongroepen kunnen mensen in een kleinschalige en huiselijke omgeving wonen. Samen met de bewoner bekijken we wat men nog kan en wil doen. Het is ook mogelijk om een appartement te huren bij Sweelinckhof. 

Sweelinckhof

Faciliteiten en omgeving

Diensten en faciliteiten

  • TV-, telefoon- en internetaansluiting
  • Hulp in huishouding
  • Interne wasserette
  • Maaltijdvoorziening
  • Kapper en pedicure aan huis kunnen voor u geregeld worden
  • Georganiseerde activiteiten
  • Geestelijke verzorging
  • Restaurant/café
  • Bibliotheek

In de buurt

Sweelinckhof staat in de dorpskern van Wognum. Enkele van onze appartementen kijken uit op de velden van de plaatselijke voetbalclub en tennisvereniging. In de buurt, in winkelcentrum De Boogerd, vindt u onder meer een supermarkt, een bakker, een slager, een opticien, kledingwinkels en een bank. Alles wat u nodig heeft is dus in de buurt.

Bereikbaarheid

Voor wie?

U kunt in Sweelinckhof terecht voor verzorging en verpleging, thuiszorg en het volledig pakket thuis.

Sweelinckhof

Wat kost het?

U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Sweelinckhof

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina onder Werken en opleiden.

Sweelinckhof

Cliëntenraad

Sweelinckhof heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle bewoners. Meer informatie over de cliëntenraad.

Sweelinckhof

Nieuws

Music Fair Sweelinckhof

De Stichting Vrienden van Sweelinckhof organiseerde op zondag 14 oktober jl. van 13:30 uur tot 18:00 uur weer een gezellige Music Fair in woonzorgcentrum Sweelinckhof.

Lees het hele artikel

Music Fair Sweelinckhof

Steven Kazan in Sweelinckhof


Op woendagmiddag 3 oktober jl. zaten 55 bewoners van Sweelinckhof in theateropstelling in het Eethuys om te genieten van een voorstelling van Steven Kazan.


Lees het hele artikel.

Steven Kazan

Samen met Nationaal Ouderenfonds naar het strand

Maandag 24 september jl. om 10.00 uur zijn er twee bussen vol bewoners en familieleden naar het strand van Petten gereden om te genieten van een heerlijke stranddag.

Lees het hele artikel

Petten