Wonen met zorg

Wonen in Gollards (Den Burg, Texel)

Wie eenmaal op Texel woont, wil daar meestal ook erg graag blijven wonen. Bent u Texelaar, dan kent u Gollards waarschijnlijk als een fijne woonplek midden in het levendige dorp Den Burg, waar u uitstekende zorg krijgt.

 

Zo woont u er

Omringlocatie Gollards beschikt over 51 appartementen en 23 studio's. U heeft in Gollards een eigen kamer, keukenblok en badkamer. De tweekamerappartementen hebben een aparte huiskamer en slaapkamer. De eenkamerstudio's beschikken over een keukenblok en badkamer.

In het complex vindt u behalve een restaurant ook dagbesteding en 8 gezellige buurtkamers. Bovendien worden er veel activiteiten georganiseerd, waarbij ook dorpsgenoten van harte welkom zijn.

Gollards wonen

Faciliteiten en omgeving

Faciliteiten & diensten
Behandeling & advies
  • Diëtetiek
  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • Psychologie
  • Maatschappelijk werk
  • Ouderengeneeskunde
Bereikbaarheid
Activiteitencentrum

Woonzorglocatie Gollards heeft een activiteitencentrum met een wisselend aanbod, iedereen is welkom en is er voor ieder wat wils.

Kijk hier voor meer informatie en het actuele programma aanbod.

Voor wie?

Omringlocatie Gollards is geschikt voor mensen die intensieve zorg nodig hebben vanwege lichamelijke aandoeningen of beginnende dementie en mensen die tijdelijke zorg of zorg in de laatste fase van hun leven nodig hebben. Om in Gollards op Texel te wonen heeft u een indicatie nodig vanaf zorgprofiel VV5. U kunt hiervoor terecht bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ)  via 088 - 789 1000. Onze zorgconsulenten helpen u graag bij deze aanvraag. U kunt contact met ons opnemen via 088 - 206 89 10 of service@omring.nl.

Heeft u zorgprofiel VV4? Dan zijn er mogelijkheden voor zelfstandig wonen in een aanleunwoning met zorg dichtbij, bijvoorbeeld in Schuttehoek.

Gollards 2023 buurtkamer

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Gollards binnen 2023

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Vrijwilliger in de wijk

Cliëntenraad

Omringlocatie Gollards heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle bewoners. Meer informatie over de cliëntenraad.

Gollards 2023 restaurant

Meer informatie ontvangen over Gollards?

Klik onderstaande kop.

Ik wil graag meer informatie

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker