Recreatiebad Enkhuizerzand in Enkhuizen is een prachtig binnenzwembad gelegen aan het IJsselmeer. Het bad biedt verschillende mogelijkheden voor recreatief zwemmen en zwemmen is lesverband. Het Enkhuizerzand maakt onderscheid tussen Medisch Zwemmen en Club Aqua Sportief.

Wat is medisch zwemmen?

Zwemmen met medische indicatie is bedoeld voor alle mensen die problemen hebben met hun gezondheid. Te denken valt aan motorische, respiratoire, neurologische of reumatische problemen. Ook voor mensen met diabetes of overgewicht zijn deze lessen prima geschikt. Tevens is er de mogelijkheid om trainingen te volgens die zijn aangepast op (ex-) hartpatiënten.

Met uw Omringpas 10% korting

Wat is Club aqua sportief?

Club Aqua Sportief is de verzamelnaam van een aantal sportieve groepslessen, zoals Aqua fitness en Aquajogging. Het bijzondere van bewegen in het water is dat de weerstand toeneemt naarmate de beweging sneller wordt uitgevoerd. Ondanks die grotere belasting kunnen gewrichten, spieren en pezen niet overbelast worden. De kans op blessures is dus minimaal. Regelmatig oefenen leidt al snel tot een aanzienlijke verbetering van de conditie.

Voordeel met uw Omringpas

  • Omringpashouders ontvangen 10% korting op medisch zwemmen.
  • En 10% korting op Club Aqua sportief.

Locatie

Recreatiebad Enkhuizerzand

Kooizandweg 12

1601 LK Enkhuizen

0228- 32 31 73

www.zwembadenkhuizen.nl

Openingstijden

Voor de uitgebreide openingstijdentabel kunt u kijken op:

https://www.zwembadenkhuizen.nl/openingstijden

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl