Last van ernstig haarverlies? Een vervelende ontwikkeling. Wij helpen u graag uw haar weer in moel te krijgen. Een pruik of haarprothese kan een oplossing zijn. Omring werkt samen met de Pruikenservice, zij komen gewoon bij u aan huis. Zo kunt u op uw gemaakt verschillende soorten pruiken passen om te zien welke u het mooiste staat. 

Hoe werkt pruikenservice aan huis?

De medewerker van de Pruikenservice geeft u deskundig advies aan huis. In uw eigen vertrouwde omgeving of in de haarmodezaak kunt u op uw gemak een goed passende pruik of haarprothese laten aanmeten.

Pruikenservice aan huis Omring

Uitgebreide collectie pruiken

De Pruikenservice beschikt over een uitgebreide collectie. Er zijn handgeknoopte, half-handgeknoopte en machinaal gemaakte pruiken: voor jong en oud, in allerlei kleuren en voor alle hoofdmaten.

Voor mensen die veel transpireren, zijn er de lichtgewicht modellen. Alle pruiken hebben uitstekende bevestigingssystemen. De kapsels variëren van modern tot klassiek en worden volledig naar uw gezicht geknipt. De pruiken zijn eenvoudig zelf te onderhouden en vormvast.

Vergoeding kosten pruik

Een bezoek aan huis van de adviseur is altijd vrijblijvend. Ook als u niets van uw gading vindt, kost het u niets. Als u wél besluit een pruik te kopen, dan betaalt u rechtstreeks aan de adviseur.

De firma’s zijn erkende leveranciers van alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat u elk jaar voor een nieuwe pruik in aanmerking zou kunnen komen en een groot deel van de kosten vergoed worden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de pruikenadviseur of uw zorgverzekeraar.

Voordeel met uw Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas krijgt u 10% korting op de eigen bijdrage. En een gratis verzorgingspakket.

Maak een afspraak

Voor meer informatie over de Pruikenservice of voor het maken van een afspraak kunt u altijd terecht bij Omring, telefoon 088 - 206 79 99.

U kunt ook zelf contact op nemen met een van onze partners:

Pruiken Thuiszorg Nederland,
020 - 436 31 97 (komt zowel in West-Friesland als Kop van Noord-Holland aan huis).
pruikenthuiszorg.nl

Haarstudio Antoine,
De Tuin 11,
Bovenkarspel
0228- 51 24 23 / 0228- 51 12 26 of 06- 22 02 92 99.
Komt binnen 2 uur aan huis.
www.haarstudioantoine.nl

 

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl