Is het tijd voor een nieuwe bril, maar is het voor u lastig om naar een opticien te gaan? Een opticien van Brilzorg Holland komt gewoon bij u thuis om uw ogen te testen. Aan de hand van de uitslag krijgt u vrijblijvend een persoonlijk advies, bijvoorbeeld om een bril of nieuwe glazen aan te schaffen.

Thuis uw ogen laten testen

Het fijne van thuis uw ogen testen en een bril uitzoeken is dat alles op uw eigen tempo kan gaan. Daarnaast heeft u dezelfde voordelen als in de winkel.

  • Keuze uit een uitgebreide collectie brillen in diverse kleuren en prijsklassen.
  • Het is ook mogelijk om een nieuw montuur te kopen waarin de bestaande glazen worden gezet (als de ogentest geen afwijking vertoont).
  • U kunt ook nieuwe glazen kopen die op maat worden gemaakt voor een bestaand montuur (als de ogentest wel een afwijking vertoont).
  • Als u tot aankoop overgaat, betaalt u rechtstreeks aan de opticien. U kunt hiervoor een machtiging tekenen of contant betalen.
  • De nieuwe of aangepaste bril wordt binnen drie weken bij u thuis afgeleverd en "afgepast". De opticien komt ook bij u thuis om hem opnieuw bij te stellen of te repareren

Een bezoek van de opticien is altijd vrijblijvend. Heeft de opticien geen bril voor u? Dan kost het u niets. De uitslag blijft dan wel in handen van de opticien.

Korting bij de opticien aan huis met uw Omringpas

Voordeel met uw Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u 10% korting op de aanschaf van bril en glazen! Daarnaast zijn de volgende werkzaamheden voor u gratis:

  • Een ogentest 'aan huis' met geavanceerde apparatuur
  • Het afleveren van een nieuwe of aangepaste bril is mogelijk
  • Advies, afstellen en kleine reparaties inbegrepen
  • Geen voorrijkosten

Bij aankoop van een complete bril ontvangt u ook gratis een dvd-box met ongeveer 20 uur unieke tv-beelden van ons koningshuis op 7 dvd' s.

Maak een afspraak

Voor meer informatie over de opticien of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Brilzorg Holland 088 - 712 67 12 of mail info@brilzorgholland.nl.

Kijk voor meer informatie ook op www.brilzorgholland.nl.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl