Vindt u het lastig om uw belastingaangifte zelf in te vullen? En wilt u zeker weten dat alles goed gaat? De medewerkers van Belastingaangifte Compleet(BAC) verzorgt uw gehele aangifte inkomstenbelasting gewoon bij u thuis. Met hun kennis en opleiding zorgen zij ervoor dat u een optimaal resultaat uit  uw belastingaangifte haalt.

Voordeel met uw Omringpas

Met uw Omringpas ontvangt u € 10 korting op het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting. In plaats van € 90, betaalt u slechts € 80 per aangifte en wordt uw fiscaal partner gratis in de aangifte mee genomen. Deze prijs is inclusief thuisbezoek en een kopie van de aangifte.

Belastingaangifte via Omringpas

Hoe gaat BAC te werk?

De afspraak vindt plaats bij u thuis. Het fijnste is wanneer de relevante documenten klaar liggen voor de afspraak. Zo kan de consulent direct beginnen met het invullen van de gegevens. Er is geen DigID nodig aangezien consulent online verbinding heeft met de belastingdienst. Na de belastingaangifte ontvangt u een kopie en blijft de consulent uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen.

Maak een afspraak

U maakt een afspraak via 0800 – 250 250 1. Vermeld bij het maken van de afspraak ook dat u een Omringpas heeft.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl