Wij zoeken vrijwilliger chauffeurs!

Ben jij graag onderweg?

Als vrijwilliger bij Omring beteken je echt iets voor een ander: bijvoorbeeld als (bus)chauffeur. Je brengt mensen veilig van A naar B, onder andere als zij naar de dagbesteding op een van onze Omringlocaties gaan. 

📽 Nieuwsgierig naar wat een chauffeur bij Omring doet? Wij nemen je graag mee in een dagje als vrijwilliger bij Omring.

'Mensen een goed begin van de dag geven. Daar doe ik het voor!'

Peter van Haandel (71) is chauffeur bij Omringlocatie Overvest in Enkhuizen. Iedere vrijdag brengt Peter met de rolstoelbus cliënten naar de dagbesteding. In 2017 ging Peter met pensioen. Hij ging toen direct op zoek naar passend vrijwilligerswerk, wat hij nu alweer vijf jaar met veel plezier doet. “Op die manier kan ik de regelmaat in mijn leven vast houden”, aldus Peter.

Lees meer

chauffeur peter

Meer informatie

Kan iedereen chauffeur worden?

Als je affiniteit hebt met ouderen én in het bezit bent van een geldig rijbewijs (B) kun je je aanmelden. Iedere nieuwe chauffeur krijgt een speciale rijtest. Dat vinden wij belangrijk, omdat je kwetsbare personen gaat vervoeren. 

Ben ik chauffeur met mijn eigen auto of mag ik in een Omringbus rijden?

Beide is mogelijk! Als je ervoor kiest om met je eigen auto te rijden krijg je uiteraard een gepaste kilometervergoeding van ons. 

Hoe word ik vrijwillig chauffeur bij Omring?

Dat is heel eenvoudig! Via het onderstaande interesseformulier kun je je interesse laten blijken. Als wij het formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met je op. Wij bespreken heel graag de mogelijkheden!

Heb je nog vragen? Ook dan kun je contact opnemen via het onderstaande formulier, een mail sturen vrijwilligers@omring.nl of bellen naar 088 - 206 89 10. 

Interesseformulier vrijwilliger bij Omring

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker