Wie ouder wordt, verliest spiermassa en spierkracht. Vanaf het 70e levensjaar neemt dit zelfs tot drie procent per jaar af. Hierdoor kunt u minder mobiel worden of vaker vallen. Bent u benieuwd hoe u er lichamelijk voor staat? Doe dan de Omring Fitheidstest. Deze test geeft u inzicht in het functioneren van uw eigen lichaam. U ontvangt persoonlijk advies en begeleiding van een Omring fysiotherapeut om fit en vitaal te blijven.

Praktische informatie

Kosten

Met Omringpas € 59,-
Zonder Omringpas € 75,-

Locaties

Nicolaas, Azealaan 18 in Lutjebroek, 0228 - 512 041

Lindendael, Koepoortsweg 35 in Hoorn, 0229 - 291 800

Den Koogh, Drs. Bijlweg 4 in Den Helder, 0223 - 536 536

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u met de betreffende locatie en vraagt u naar de fysiotherapie afdeling of u kunt onderstaand formulier invullen.

Meer informatie

Inhoud Fitheidstest

Intake op basis van Positieve gezondheid: in de eerste stap kunt u thuis een (online) vragenlijst invullen. Deze vragenlijst is gericht op Positieve Gezondheid. De uitkomsten van deze vragenlijst worden meegenomen in uw persoonlijke advies.

Fitheidstest: Eerst worden uw persoonlijke kenmerken, die een relatie hebben met uw gezondheid en vitaliteit, in kaart gebracht. Hierbij kunt u denken aan: gewicht, lengte, leeftijd en bot- en spiermassa. Vervolgens wordt uw uithoudingsvermogen en uw kracht gemeten.

Persoonlijk advies: u ontvangt na afloop van de Fitheidstest direct een persoonlijk advies. Dit advies is gebaseerd op de voorgaande twee stappen.

 

Bent u verzekerd bij Univé?

Dan kunt u de kosten van deze Fitheidstest declareren als u een aanvullende Thuiszorgpolis van Univé heeft. Univé wil als coöperatieve verzekeraar meer bieden dan alleen een verzekering voor als u ziek wordt. Zij willen graag hun leden helpen meer regie te krijgen op hun gezondheid en leven. Daarom kunt u de Fitheidstest van Omring volledig declareren bij Univé. De Omring Fitheidstest kost u in dit geval niets.

Overige verzekeringsmaatschappijen

Bent u aanvullend verzekerd? Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden de Fitheidstest vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij uw verzekering of dit ook voor u geldt.

 

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Aanmelden Fitheidstest

Ja, ik meld mij aan voor de Fitheidstest! Verplicht
Ja, ik geef Omring toestemming om de kosten voor deze training af te schrijven van mijn rekening.