Niet altijd zin om lang in de keuken te staan? De maaltijden van Food Connect worden thuisbezorgd en zijn nét zo lekker en gezond als wanneer u zelf kookt. U heeft een grote keuze uit verse maaltijden en vriesverse maaltijden.

Meer informatie

Hoe werkt het?

De koks van Food Connect hebben alvast menu’s voor u samengesteld, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment. Zo kunt u zelf bepalen wat u eet en iedere dag uw eigen unieke maaltijd samenstellen. Van rundvlees en vis, tot gehakt en stamppot en zelfs gerechten met een Oosters of Italiaans accent. Elke 6 weken wisselt het aanbod van de menu’s. Zo eet u steeds de groenten van het seizoen en heeft u veel variatie. De maaltijden bewaart u in de koeling.

Wilt u genieten van een lekkere thuisbezorgde maaltijd, maar geen wekelijkse bestelling plaatsen of vindt u het handig dat u de maaltijd wat langer kunt bewaren? Dan zijn de vriesverse maaltijden vast iets voor u.

U kunt al een heerlijke thuisbezorgde maaltijd vanaf € 6,39 bestellen. De vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 5,29. Klik hier voor de prijslijst van de vriesverse maaltijden.

U mag bij Food Connect zelf bepalen hoeveel maaltijden u graag wilt bestellen, met een minimale afname van 4 maaltijden per bezorging. 

Voordeel met uw Omringpas
Met uw Omringpas betaald u geen bezorgkosten à €2,45

Hoe het bestellen precies in zijn werk gaat vindt u op de website van Food Connect: omring.uwmaaltijd.nl/hoewerkthet.

Proefpakket bestellen

Wilt u de maaltijden eerst een keer uitproberen? Bestel dan een proefpakket. Ga naar de website van Food Connect: omring.uwmaaltijd.nl/proefpakket en bestel de maaltijden die u aanspreken.

ACTIE: bestel nu 3 maaltijden voor € 15,- of 5 maaltijden voor € 20,-

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl