Vernieuwde Omringwinkel in Hoorn officieel geopend

Vernieuwde Omringwinkel in Hoorn officieel geopend

De Omringwinkel in Hoorn is vernieuwd. Klanten kunnen hier vanaf nu terecht voor producten én aanvullende diensten, informatie en advies. Het doel is ontzorgen, om zo lang mogelijk veilig thuis te kunnen wonen. Op maandag 5 juli openden Omring-bestuurder Frido Kraanen en wethouder Kholoud Al Mobayed de vernieuwde Omringwinkel.

Na de openingshandeling overhandigde Frido Kraanen een Omringpas aan de Hoornse wethouder om haar te verwelkomen als Omringpashouder. Kraanen: “De vernieuwde winkel is het visitekaartje van Omring en geeft goed aan welke richting we op willen in de toekomst. Uiteraard bieden we hier een passend assortiment met producten om op een fijne manier ouder te kunnen worden. Juist ook is er ruimte in de winkel om met elkaar het gesprek aan te gaan over zorg en gezondheid.”

Meer ruimte voor advies
Nieuw in de Omringwinkel zijn twee adviesplekken waar de verkoopadviseur de klant kan adviseren over zorg, zoals thuiszorg en aanvullende diensten van Omring zoals maaltijdservice, personenalarmering en woningscan. Voorzitter van de cliëntenraad Thuiszorg Arthur Brand: “De Omringwinkel is de voorloper van thuiszorg. Fijn dat de winkel nu ook een plek is voor advies.”

Nieuwe inrichting
Ook is de Omringwinkel erop ingericht dat producten en diensten naadloos op elkaar aansluiten. Bij de woningscan zijn in de winkel bijvoorbeeld drempelhulpen verkrijgbaar of wandbeugels voor veiliger douchen.  

Alle producten staan er nu gerangschikt per productgroep, zoals meetapparatuur of badkamer & toilet. Daarnaast is er rollatorparcours aanwezig en een digitheek voor de verhuur van de nieuwste innovaties op het gebied van zorg.

Verbinding van klantwensen en zorg
Voor Omring is de vernieuwde winkel een belangrijke brug om klantwensen en zorg aan elkaar te verbinden. “Het is geweldig wat Omring doet, ik ben trots dat we in Hoorn zo’n topwinkel hebben. Corona heeft laten zien hoe belangrijk persoonlijk contacten zijn, ook voor advies,” aldus wethouder Kholoud Al Mobayed.

In de toekomst zullen de vier overige Omringwinkels in Bovenkarspel, Schagen, Den Helder en Den Burg ook op dezelfde manier vernieuwd worden. 

Vernieuwde webshop omringwinkel.nl
Naast de Omringwinkel in Hoorn is de webshop van Omring vernieuwd. Vanaf nu is het mogelijk om als Omringpashouder een account aan te maken op de webshop waarmee korting voor Omringpashouders te zien is. Ook kunnen klanten nu hun pakketten traceren, de bestelhistorie zien en een favorietenlijst gebruiken. Voor meer informatie: www.omringwinkel.nl

Bijschrift foto: Omring-bestuurder Frido Kraanen en wethouder Kholoud Al Mobayed openen de vernieuwde Omringwinkel in Hoorn

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker