Samenwerking Vrienden van Vrijwaard en Omring

Samenwerking Vrienden van Vrijwaard en Omring

Stichting Vrienden van Vrijwaard is onlangs een samenwerking aangegaan met Omring om samen  meer bij te dragen aan het welzijn van ouderen in Den Helder. 

Vrienden van Vrijwaard bestaat sinds 2009 en is een begrip in Den Helder. De stichting maakt zaken mogelijk op de woonzorglocaties van Vrijwaard, zoals activiteiten, een duofiets of uitstapjes. Daarnaast biedt Vrienden van Vrijwaard fitnessruimtes op verschillende locaties om mensen op een makkelijke manier te laten sporten.

 

Omring en Vrienden van Vrijwaard gaan intensief samenwerken. Zo verzorgt Omring alle communicatie en administratie van de stichting, zodat Vrienden van Vrijwaard zich kan richten op de goede doelen. Beide organisaties hebben de ambitie om de handen ineen te slaan om het welzijn van de ouderen in Den Helder te verbeteren.

Voor bijna 900 deelnemers van Vrienden van Vrijwaard betekent dit dat zij kosteloos gebruik kunnen maken van de Omringpas. Met deze pas ontvangen mensen voordelen bij onder andere verschillende winkels, verzekeringen, diensten aan huis, bijeenkomsten en evenementen.

 

Bijschrift foto

Op de foto van Links naar rechts:

Remco Koster (Vrijwaard) Bernard Fritzsche en Nico Bais (Vrienden van Vrijwaard) en Ronald van Rijn (Omring)

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker