Met Rigtershof naar Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland

Donderdag 29 augustus jl. was het zover, de wens van mevrouw Schilders kwam uit! We gingen naar Sprookjeswonderland.

We begonnen met een kopje koffie of thee en wat lekkers in het Eethuys van Rigtershof. Na wat praktische mededelingen  gingen we met z'n allen naar drie bussen die al voor ons klaarstonden. Het was nog even passen en meten maar uiteindelijk kon iedereen mee en vertrokken we met 52! personen naar Enkhuizen.

In Sprookjeswonderland ging iedereen in groepjes of individueel het park bewonderen. Wat was het er mooi en wat werd alles goed onderhouden werd er regelmatig geroepen. De oude sprookjes, het groen in het park, de dieren, waaronder de kangoeroes met hun baby in hun buidel.

Lunch
Om 12.30 uur was er een uitgebreide lunch. De bestelling werd doorgegeven aan het keukenpersoneel en binnen no time werd iedereen voorzien van datgene wat ze hadden besteld. Geweldig, dikke pluim!

Treintje
's Morgens waren er al mensen die met het treintje in het park mee waren gegaan en in de oude auto's hadden gezeten, dus die ervaringen werden er tijdens de lunch vrolijk gedeeld, zodat degene die dit nog niet hadden gezien (of nog niet de moed hadden om er in te gaan) hier ‘s middags ook gretig gebruik van maakten. Tijdens de rit werd er vrolijk gewuifd naar iedereen die het maar wilde zien. Twee personen gingen zelfs (met enige moeite dat wel) in de draaimolen.

Vrijwilligers bedankt!
Het was een fantastische dag en wat hebben we een plezier gehad, ook omdat we geweldig mooi weer hadden. Mede dankzij de vrijwilligers liep alles als een trein, dank jullie wel!

Team Rigtershof

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker