Van piepjong tot senior, iedereen is welkom bij Fysiotherapie Kersenboogerd

Fysiotherapie Kersenboogerd

Een pijntje, stramme spieren, een zere rug, tintelende benen, krachtsverlies, herstel na een operatie, een sportblessure… Voor veel mensen zijn deze ongemakken onderdeel van het leven, maar met de juiste begeleiding kun je er vaak weer snel bovenop komen.

Bij Fysiotherapie Kersenboogerd staat een team van elf enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten klaar om patiënten van alle leeftijden te begeleiden, op weg naar hun herstel. 

''Fysiotherapie Kersenboogerd maakt deel uit van het multidisciplinaire Gezondheidscentrum Kersenboogerd, dat weer onderdeel is van Omring. In het gezondheidscentrum vind je alles, van huisartsenzorg en een apotheek tot gespecialiseerde fysiotherapie, alles onder één dak,” legt Kirsten Vermeulen uit, afdelingsmanager en fysiotherapeut met 20 jaar ervaring. “Onze fysiopraktijk biedt verschillende specialisaties, van kinderfysiotherapie tot geriatrie en sportrevalidatie. Het team werkt nauw samen om de beste zorg te bieden, afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de hoogste kwaliteit van zorg leveren, en dat is natuurlijk wat we willen voor onze patiënten.''

Moderne faciliteiten

De praktijk is modern ingericht. Er zijn diverse behandelkamers waar de patiënten zich snel thuis voelen. Ook wordt er veel gewerkt in de oefenzaal. Kirsten: “Vooral onze oefenzaal is een uitkomst voor actieve revalidatie. Recent is de ruimte volledig vernieuwd en is er nieuwe apparatuur geplaatst,” vertelt Kirsten enthousiast. “Een ideale plek om patiënten te begeleiden bij loop- en bewegingsoefeningen en mensen met nieuwe gewrichten zoals een nieuwe knie of heup.”

Fysiotherapie Kersenboogerd

Speciale zorg voor kinderen en ouderen

Bij Fysiotherapie Kersenboogerd zijn we er voor iedereen, van jong tot oud. Voor kinderen bieden we gespecialiseerde zorg voor bijvoorbeeld motorische problemen en (sport)blessures, en voor ouderen hebben we specifieke programma’s zoals valpreventie en Parkinson-revalidatie. “We zijn er trots op dat we zo’n diversiteit aan patiënten kunnen helpen,” vertelt Kirsten. “Van kinderen die te vroeg zijn geboren tot senioren, bij ons krijgt iedereen de zorg die hij of zij nodig heeft.”

Huisbezoek

Kirsten: “We begrijpen dat sommige patiënten niet mobiel genoeg zijn om naar ons toe te komen. Daarom bezoeken wij mensen (met een indicatie) in de wijk Kersenboogerd ook thuis. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als iemand na een operatie net uit het ziekenhuis komt of een ernstig ongeluk heeft gehad. Maar ook als iemand ernstig ziek is, of in zijn of haar laatste levensfase zit.”

Fysiotherapie Kersenboogerd

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker