Omring verwelkomt nieuwe collega’s bij thuisbegeleiding

Omring verwelkomt nieuwe collega’s bij thuisbegeleiding

Vanaf vandaag hebben we er achttien nieuwe enthousiaste collega’s bij. De reden is dat Omring per 1 september de thuisbegeleiding in West-Friesland en Noord-Holland Noord van Magentazorg overneemt. Vanuit goede samenwerking met onze collega-zorgorganisaties in de regio realiseren we hiermee de juiste zorg op de juiste plek als toegevoegde waarde voor cliënten en professionals.

Thuisbegeleiders helpen cliënten met praktische hulp en ondersteuning om samen hun zelfredzaamheid te vergroten. Omring heeft al een sterke team Thuisbegeleiding en met deze uitbreiding kunnen we nog meer waarde toevoegen en van betekenis zijn voor onze cliënten en in de samenwerking met gemeenten. 

Regiomanager Ans Bourouba: ‘Wij zijn heel blij met de komst van onze nieuwe collega’s, qua kennis zijn we aanvullend op elkaar. Samen gaan we ervoor zorgen dat onze cliënten de beste persoonlijke begeleiding blijven ontvangen.’

Onderschrift foto: De nieuwe collega’s werden vandaag op het Baken warm welkom geheten door regiomanager Ans Bourouba en directeur Thuiszorg Jan Leunis de Beij.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker