Omgaan met hersenletsel: cursus voor familie en mantelzorgers

Na een hersenletsel verandert er niet alleen veel voor de persoon met hersenletsel, maar ook voor diens naaste omgeving zoals de partner, kinderen, andere familieleden en vrienden.

Heeft uw partner of familielid hersenletsel opgelopen? Dan weet u dat dit niet alleen ingrijpend is voor de persoon zelf, maar ook voor de naaste omgeving. Omring, MEE & de Wering organiseren een cursus vanaf 11 april op Omringlocatie Den Koogh die u handvatten geeft om met de gevolgen van hersenletsel om te gaan.

In deze cursus

  • Leert u meer over de werking van de hersenen en de gevolgen van hersenletsel
  • Ontvangt u praktische tips om met de veranderingen om te gaan
  • Wisselt u ervaringen en emoties uit met lotgenoten
  • Leert u hoe u voor uzelf kunt zorgen

Voor wie?

Partners en andere naasten van mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Deelname is mogelijk als de naaste met NAH niet meer in het ziekenhuis of revalidatiecentrum is

Overige informatie over de cursus

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van elk 2 uur, met een uitloop van maximaal een half uur. Deze zullen om de 2 weken plaatsvinden, startend op 11 april 2024. De kosten bedragen slechts €15,- voor de gehele cursus, inclusief koffie en thee.

Meer informatie en aanmelden

Lees de brochure voor meer informatie over de cursus, data en bereikbaarheid. Of meld u direct aan en leer omgaan met de gevolgen van hersenletsel via Jacqueline Leermakers, t: 088 - 0075 000 of Sandra Jacobs, t: 0229-709030 

Lees hier de folder

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker