Kom naar het ‘Beleef de zorg’ event op Texel

Beleef de zorgavond

Op dinsdag 21 maart organiseert zorgorganisatie Omring het ‘Beleef de zorg’ event op Texel.

Dit interactieve event is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met het werken in de (ouderen)zorg. Het maakt dus niet uit of je nu nog naar school gaat of dat je een carrièreswitch overweegt.

Tijdens het event hoor je alles over de over de verschillende mogelijkheden van werken en leren bij Omring. Speciale aandacht is er voor de diverse leerroutes van de Texelse Zorgopleiding, waarbij je zorgopleiding op helemaal Texel kunt volgen. Dit jaar start bijvoorbeeld Leerhuis Texel, waarbij leerlingen starten met een zorgopleiding en vervolgens binnen 1 jaar overstappen naar werken en leren bij Omring.

Je krijgt tijdens het event daarnaast een kijkje achter de schermen van locatie Gollards, je kunt je kennis van de zorg testen en je kunt zelfs met een virtual reality bril meelopen met de zorg. Als je alle onderdelen hebt gedaan ontvang je bovendien een goedgevulde goodiebag. Er is natuurlijk ook alle ruimte om je vragen te stellen over werken in de zorg, het werken en leren bij Omring op Texel en de mogelijkheden om als zij-instromer te starten bij een carrièreswitch.

Het ‘Beleef de zorg’ event vindt plaats op 21 maart van 16.00 – 20.00 in locatie Gollards in Den Burg. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. 

Meer informatie over de informatieavond en over werken en leren bij Omring vindt je op werkenbijomring.nl.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker