Kleine brand aanleunwoning De Berkenhof

De Berkenhof Berkhout

Woendagavond 21 december heeft een kleine brand bij een bewoner in een aanleunwoning in De Berkenhof te Berkhout in de gemeente Koggenland plaatsgevonden. Het gaat om woningen waarbij mensen zelfstandig wonen en waarbij Omring de zorg verleent aan bewoners met een zorgindicatie. De brand ontstond in een magnetron. Dankzij zeer accuraat handelen van een aantal medewerkers van Omring en de gealarmeerde brandweer was de brand snel onder controle.

Vanwege de rookontwikkeling is uit voorzorg een aantal bewoners binnen De Berkenhof opgevangen, zij zijn inmiddels weer terug in hun eigen woning. Daarnaast is een aantal personen ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Na de controle mocht iedereen weer naar huis.

Ook zijn er direct extra medewerkers van Omring naar de locatie gekomen om de benodigde zorg die de cliĆ«nten van Omring gewend zijn te kunnen blijven geven. En er wordt nazorg geboden aan de betrokkenen die hieraan behoefte hebben. Alle complimenten aan de hulpverleners en medewerkers die geholpen hebben.  

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker