Floor Haak benoemd in Raad van Toezicht Omring

Floor Haak - Van der Lely benoemd in Raad van Toezicht Omring

Dr. Floor Haak-Van der Lely treedt per 1 november toe tot de Raad van Toezicht van gezondheidszorgorganisatie Omring.

Tot voor kort was Floor Haak bestuurder in het Noordwest Ziekenhuis waar zij de portefeuille kwaliteit en veiligheid van zorg had. Ze is opgeleid als anesthesioloog en heeft veel ervaring op het gebied van medische praktijkvoering, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

“Ook na mijn pensionering blijf ik graag actief bijdragen aan de continuïteit en kwaliteit van de gezondheidszorg. Ik zie ernaar uit om bij de innovatieve organisatie die Omring is mijn ervaring in te brengen. Samen met de partners in de regio kunnen we de beste zorg voor bewoners en cliënten van Omring en de gezondheidszorg en vitaliteit voor de inwoners dichtbij huis blijven organiseren”, zo geeft Floor Haak aan.

Ik zie ernaar uit om bij de innovatieve organisatie die Omring is mijn ervaring in te brengen.

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Omring Coen van de Louw: “We zijn blij met de komst van Floor. Met haar ervaring als toezichthouder en haar kennis van het zorglandschap, zowel in de regio als landelijk, is zij van toegevoegde waarde voor het toezicht in onze organisatie.”

Omring heeft al meer dan honderd jaar zijn wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van onze 30 woonzorglocaties. Van Hoorn tot en met Texel. We regelen het met én voor u.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker