Dagbesteding Gollards

Dagbesteding is meer dan alleen een plek om de dag door te brengen. Het is een plek om een goede dag te hebben met ontmoeting, saamhorigheid en plezier. Gezellig een spelletje spelen, muziek luisteren, bewegen of tuinieren. Er is altijd iets te doen bij een van onze Omringlocaties.

Dagbesteding Krassekeet is er voor mensen met geheugenproblemen en dementie. Wij bieden de bezoekers een fijne, beschutte plek waar zij anderen kunnen ontmoeten die hetzelfde meemaken. Wij bieden dagelijks structuur, ondersteuning en gezelligheid. Iedereen kan hier zijn/haar verhaal kwijt.

Ook voor de mantelzorger
Wij bieden een luisterend oor en ondersteuning voor mantelzorgers, omdat het niet alleen om de bezoeker van de dagbesteding zelf gaat, maar ook een mantelzorger niet vergeten wordt. Uitspraak van een van de bezoekers: “We hebben het hier eigenlijk te goed! We worden in de watten gelegd. Thuis duren de dagen lang , het is hier veel gezelliger, we zijn net een grote familie!”

We werken met een vast team, bekende gezichten die vertrouwd zijn voor onze bezoekers. We houden ons vast aan de volgende quote: “Dementie de wereld uit is niet realistisch, maar streven naar een dementievriendelijk omgeving wél”.

Komt u binnenkort een keer kennismaken op onze dagbesteding?

PG

  • Wanneer: maandag t/m vrijdag 
  • Tijden:  9.00-17.00 uur

Omringlocatie Gollards

Dagbesteding schilderen

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker