De zorg voor ouderen gaat de komende jaren opnieuw worden ingericht. Meer gericht op thuis en met inzet van moderne technologie. Professionals werken steeds meer in netwerken met partijen uit de 1e lijn, het sociale domein, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Het beeld waar de zorg voor ouderen heen gaat begint zich af te tekenen. Om deze uitdagingen te lijf te gaan zijn talentvolle afgestudeerde masterstudenten met een vernieuwende en verfrissende blik hard nodig. Dus: we zoeken jou!

Traineeship

Zorginstellingen Omring, Zorgbalans en Zorgcirkel hebben samen met adviesbureau Common Eye een uitdagend, leerzaam en uniek traineeprogramma samengesteld. Waarin jij als trainee in een periode van twee jaar je kwaliteiten maximaal benut, je professioneel verder ontwikkelt en bovendien impact maakt op de VVT-sector (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg).  

En, niet onbelangrijk: door deelname aan het traineeship heb je een baangarantie van in ieder geval twee jaar!

Tijdens het Healthcare Young Professional Program…

… ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak en werk je natuurlijk aan je professionele skills. Deze opgedane kennis en vaardigheden kun je direct toepassen in de praktijk. Je switcht dan ook continu van inhoud, naar intervisie naar personal coaching.

Persoonlijke ontwikkeling
Je komt rechtstreeks uit de collegebanken, en hoewel enorm gemotiveerd, heb je nog niet veel ervaring in de praktijk. Vragen als: ‘Wat zijn jouw kwaliteiten?’, ‘Waar kun je je ontwikkelen?’ ‘Waar ligt je passie?’ en ‘Wat zou je willen bereiken?’ zijn nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Door gesprekken met een persoonlijke coach en intervisiesessies ben je steeds beter in staat om op dit soort vragen een helder antwoord te formuleren. Hiernaast heb je ook periodiek overleg met de raad van bestuur van de organisatie waar je werkzaam bent. Hierin reflecteer je op jouw ervaringen,  je persoonlijke ontwikkeling en heb je een rechtstreekse verbinding met de koers van de organisatie.

Trainingen
Naast de persoonlijke ontwikkeling coachen we je op je professionele vaardigheden en geven we je concrete handvatten om specifieke vraagstukken aan te pakken. De trainingen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gegeven door gespecialiseerde professionals. De trainingsdagen bestaan onder meer uit: organisatiekunde, samenwerken, veranderkunde, project- en programmamanagement, persoonlijk leiderschap, innovatie in maatschappelijke organisaties, etc.

Praktijk en inhoud
Binnen de organisatie houd je je bezig met verschillende strategisch belangrijke opdrachten. In teams buig je je over actuele vraagstukken in de zorg als digitalisering, de ontwikkeling van zorgtechnologie en innovatie, de steeds complexere zorgvraag van cliënten en de ketensamenwerking tussen ziekenhuizen, huisartsenposten en VVT-instellingen.

Samen met jouw projectteam maak je mensen, processen en systemen in de VVT-sector beter en sterker!

Bekijk hier de brochure traineeship

Wat bieden we jou?

  • Een mooi startsalaris van €3153,90 bruto;
  • Een contract van 24 maanden, een telefoon en een laptop;
  • Begeleiding en coaching op het gebied van persoonlijke vaardigheden;
  • Een zorgvuldig samengesteld programma dat gericht is op het versterken van jouw professionele vaardigheden;
  • Enthousiaste, leuke en betrokken collega’s van alle leeftijden.

Dus ben jij:

  • Net afgestudeerd masterstudent in bijvoorbeeld de zorg, sociale wetenschappen, techniek, economie, IT of een vergelijkbare studie?  
  • Óf ben je al young professional, maar heb je minder dan twee jaar werkervaring op de arbeidsmarkt?
  • Ben je leergierig, ondernemend en sterk in het oplossen van problemen?
  • Gemotiveerd en bereid om de mouwen op te stropen om een positieve bijdrage te leveren aan de VVT-sector?

Stuur ons dan uiterlijk 2 december jouw CV en motivatiebrief op naar HRsupport@zorgcirkel.com