Welkom bij Studio Omring! Iedere woensdag komt er een superleuke uitzending van Studio Omring online. In elke uitzending komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals leuke tips en weetjes, puzzels, raadsels, recepten, interviews met onze zorgverleners en natuurlijk uw eigen input!

Bekijk hieronder de nieuwe aflevering!

Wilt u alle video's van Studio Omring bekijken? Klik dan op de onderstaande button. 

Meer afleveringen

Quiz

Ook deze week hebben we weer een leuke Quiz voor u. Wilt u meedoen? Klik dan hier. Heeft u het juiste antwoord gevonden? Vul het antwoordformulier onderaan de pagina in of mail naar evenementen@omring.nl.

Beeldbellen

Voor het gebruik van beeldbellen heeft u een smartphone, tablet of computer met internetverbinding nodig. Er zijn verschillende programma's beschikbaar voor het beeldbellen. Wij geven u graag een overzicht hiervan. 

  1. Skype - u kunt Skype gebruiken op zowel uw smartphone, tablet als computer. Meer informatie over het gebruik van Skype kunt u hier vinden. Er is ook een handig filmpje beschikbaar, klik daarvoor op deze link
  2. WhatsApp Videobellen - u kunt ook via de populaire berichtenapp videobellen. Dit is alleen mogelijk tussen smartphones. Klik op deze link voor meer informatie. 
  3. FaceTime - dit is een videoapp voor de iPhone, iPad en Macbook. U kunt hiermee bellen naar andere Apple gebruikers. Klik hier voor meer informatie. 

 

Meer afleveringen

Oplossing Quiz

Speel mee en win

Stap 1: Beantwoord alle quizvragen. De eerste letter van alle antwoorden vormen samen een woord. Welk woord zoeken wij?

Stap 2: Mail het juiste antwoord met uw naam, adres en woonplaats naar evenementen@omring.nl.

Stap 3: Bekijk de volgende aflevering van Studio Omring en kom erachter of u gewonnen heeft! 

Vraag het Omring

Stap 1: Heeft u altijd al een vraag willen stellen aan Omring? Dan is dit uw kans! U kunt over alles een vraag stellen, bijvoorbeeld over het coronavirus, de zorg en Omringpas.

Stap 2: Mail uw vraag of opmerking naar evenementen@omring.nl.

Stap 3: Bekijk de volgende aflevering van Studio Omring en ontdek of uw vraag wordt beantwoord.