Kwaliteit is meer dan voldoen aan de norm Het fundament van Omring ligt op positieve gezondheid en persoonlijke zorg binnen een aangename en veilige leefomgeving. Dat is onze belofte aan de klant. Dit fundament vraagt ook van kwaliteitsmanagement een andere benadering. Kwaliteit is dan meer dan voldoen aan de norm. Het gaat erom wat je aan waarde toevoegt voor de klant. Het nakomen van de klantbelofte. Deze kwaliteit willen wij merkbaar en meetbaar maken in de eerste plaats vanuit het perspectief van de klant en in de tweede plaats vanuit het perspectief van de professional. Vanuit deze klantwaarde zijn wij gestart met de ISO certificering.

ISO 9001

Wie ooit een certificatietraject of audit heeft meegemaakt, kan de indruk krijgen dat het gaat om een papieren realiteit, die soms tot op het laatste moment bijgewerkt wordt voor de auditor. Omring heeft samen met auditor Certificatie in de Zorg een werkwijze ontwikkeld die los komt van de bureaucratie en medewerkers de ruimte geeft om te laten zien wat ze écht betekenen voor hun klanten.

Hoe maak je kwaliteit zichtbaar? Met die vraag zijn wij gestart met de reis om ISO gecertificeerd (ISO9001) te worden. Wij zijn trots dat wij deze reis met succes hebben afgelegd en al twee jaar ISO gecertificeerd zijn. Teams konden tijdens deze ISO-certificering zelf aangeven op welke onderwerpen vanuit de klantwaarde zijn ge-audit wilden worden.

Ook in 2016 behaald:

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl