Omgaan met slecht zicht is een uitdaging. De simpelste dingen als iets opzoeken op internet, boodschappen doen of een formulier invullen, kunnen ineens heel lastig zijn. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen en manieren om het dagelijks leven te vereenvoudigen. Tijdens het spreekuur van Visio krijgt u hier informatie over.

Praktische informatie

Voordeel Omringpas

Gratis 

Locaties 

Omringwinkel Hoorn 
Nieuwe Steen 36
1625 HV Hoorn 

Omringwinkel Den Helder
Baljuwstraat 7 
1785 SB Den Helder

Meer informatie 

Aanmelden kan in een Omringwinkel of via 
088 - 206 79 99 of service@omringpas.nl.

Meer informatie

Over Koninklijke Visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Medewerkers van Visio kijken naar wat wél kan in plaats van wat níét kan. Het vizier staat altijd gericht op resultaat, samenhang en betrouwbaarheid. Visio realiseert met een persoonlijke en passende aanpak tevreden cliënten. Respect voor de cliënt en haar keuzes en de kwaliteit van zijn of haar leven staan voorop.

 

Spreekuren

Omringwinkel Hoorn: Elke 1e maandag van de maand

Omringwinkel Den Helder: Elke 1e woensdag van de maand

Tijden: Op afspraak, tussen 14.00 en 16.00 uur

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl