Wilt u uw zaken goed en netjes regelen? Omring werkt samen met notaris Abma Scheurs in Purmerend en Hoorn, zij helpen u met alle notariële werkzaamheden. Van testament tot samenlevingscontract, van huisaankoop en -verkoop tot hypotheek.

Tijdens een kennismakingsgesprek neemt de notaris uw wensen met u door. Wilt u bijvoorbeeld uw afspraken of wensen in een akte vast laten leggen, bijvoorbeeld in de vorm van een hypotheekakte of een testament? Dan ontvangt u daarna een ontwerpakte thuisgestuurd. Indien nodig wordt alles tijdens een vervolgafspraak nog eens op een rijtje gezet. Als u het met de inhoud van de akte eens bent, dan wordt deze door u en de notaris ondertekend.

Daarnaast kunt u ook slechts voor deskundig en onafhankelijk advies een afspraak maken. In dat geval wordt er in overleg met de notaris besloten wat de mogelijke vervolgstappen zijn.

Voor wie is de Notaris Service?

Iedereen kan gebruikmaken van de Notaris Service. Gewoon omdat u behoefte heeft aan een deskundig en onafhankelijk advies. Of wanneer u uw afspraken of wensen in een akte wilt laten vastleggen. U kunt de notaris zelf bezoeken. Bent u hiertoe om medische redenen niet in staat, dan komt de notaris bij u thuis.

Voordeel met uw Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas krijgt u 5% korting. Deze korting is alleen niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Voor meer informatie bel met Omring: 088 - 206 79 99 of direct met het notariskantoor: 088-433 43 33 of kijk op de site www.abmaschreurs.nl.

Locaties aangesloten notaris

Notaris Abma Schreurs Purmerend
Waterlandlaan 52
1441 MP Purmerend

Notaris Abma Schreurs Hoorn
Maelsonstraat 18
1624 NP Hoorn

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl