Schouwburg Het Park en Omring geven u de mogelijkheid om er op uit te gaan! 

 

Uit onderzoek is gebleken dat culturele uitstapjes voor ontspanning zorgen en belangrijke thema’s in het leven aanraakt. Door de samenwerking met Schouwburg Het Park kunt u met uw Omringpas een heerlijke middag uit.

Voordeel met uw Omringpas

Ook in 2019 zijn er weer speciaal geselecteerde voorstellingen waar u met uw Omringpas korting op krijgt.

Korting op verschillende voorstellingen met uw Omringpas

WAD Noordpool Orkest

Datum: 19 september 2019
Aanvang: 20.15 uur.

Film met live muziek van 42-koppig orkest 

WAD is de nieuwe film van Ruben Smit, bekend van ‘De nieuwe wildernis’. Voor een speciale live-vertolking van zijn ode aan het waddengebied, gaat hij nu op tournee met het Noordpool Orkest.

Smit wilde ‘de rauwe, pure schoonheid van de Nederlandse natuur’ vangen in beeld en geluid, zowel onder als boven water, in elk jaargetijde en met behulp van de nieuwste filmtechnieken. Boy Edgar Prijs-winnaar Martin Fondse tekende voor een deel van de filmmuziek, die voor een maximaal effect gelijk met de montage tot stand kwam en nu live wordt uitgevoerd door het 42-koppige orkest.

€ 12,50 korting per kaart*

WAD

The Wieners en Cor Sanne

Datum: 24 september 2019
Aanvang: 15.30 uur.

Ode aan Buddy Holly

The Wieners, bekend van hun veelgeprezen tributes aan The Everly Brothers, brengen een ode aan rock-‘n-roll-held Buddy Holly. Als speciale gast nemen ze zanger en gitarist Cor Sanne mee, die internationaal boeker was van onder meer Buddy’s band The Crickets. Je bent dus op voorhand verzekerd van de prachtigste verhalen uit eerste hand. Buddy kwam als 22-jarige om bij een vliegtuigongeluk, maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na als ‘It’s So Easy’,‘Peggy Sue’ en ‘That’ll Be The Day’.

The Wieners speelt de muziek exact zoals die eind jaren vijftig werd opgenomen, dus met de typerende achtergrondkoortjes en al. De groep bracht het album ‘Just Like Buddy Holly’ uit en speelde met Buddy’s leadgitarist Tommy Allsup. Oh Boy!

€ 5,00 korting per kaart*

the wieners

t Schaep met de 5 Pooten

Datum: 8 & 9 oktober 2019
Aanvang: 20.15 uur.

Naar de oorspronkelijke televisieserie ’t Schaep met de 5 Pooten van Eli Asser en Harry Bannink

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar, Het zal je kind maar wezen en Vissen, spelen een belangrijke rol in de musical.

€ 10,00 korting per kaart*

schaep

Rembrandt en de Gouden Eeuw

Datum: 22 oktober 2019
Aanvang: 14.00 uur.

Van de makers van Doctor Zhivago

Oud-Flairck gitarist Hans Visser en de Russische top-accordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen een muzikale ode aan Rembrandt en De Gouden Eeuw, het tijdperk waarin Nederland cultureel, wetenschappelijk en politiek-economisch de wereld domineerde.

Het wordt een fascinerende multimedia theatershow in de lijn van hun vorige programma ‘Doctor Zhivago’, dat tot in Engeland triomfeerde: “Highly entertaining evening” (The Guardian). In hun songs leggen ze verrassende parallellen met de huidige tijd, versterkt door grootse projecties van de schilderijen van de oude Meesters.

€ 5,00 korting per kaart*

Rembrand

Reserveren

Voor alle voorstellingen gelden dezelfde stappen

  1. Ga naar de website www.hetpark.nl en kies de juiste voorstelling
  2. In het reserveringsproces kiest u voor de prijssoort: Omringactie
  3. Vul de actiecode in: Omring19-20
  4. Uw korting wordt berekend.

Reserveert u liever telefonisch bel dan naar: 0229 – 291 000

* Deze speciale actieprijs is niet geldig met andere acties, vouchers en kortingen. Op eerder gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl