Heeft u onlangs een borstoperatie ondergaan of heeft u last van ongelijke borsten? Een borstprothese kan de oplossing zijn. Esther Teensma van Bodycare helpt u graag met het vinden van de juiste oplossing voor u. U  kiest en past de prothese op uw gemak in alle privacy.

Wanneer een borstprothese?

Een borstprothese is er voor vrouwen met een borstoperatie of om wat voor reden dan ook een maatverschil in de borsten. Ook zijn er bh’s voor vrouwen met een kleine of juiste grote bh-maat en voor mensen met schouder-, nek- en rugklachten.

Met uw Omringpas korting op borstprothese

Maatverschil borsten

Ook bij maatverschil van de beide borsten kunt u voor een aanvulling terecht bij Bodycare. Dit wordt altijd vergoed door de ziektekostenverzekering. Bodycare dient het rechtstreeks in, zodat u niet vooraf hoeft te betalen.

Deelprotheses

Behalve verschillende soorten borstprotheses is er ook een ruime collectie bh’s en badpakken, waarin de prothese gedragen kan worden. Ook zijn er deelprotheses die na een borstsparende operatie een passende oplossing bieden. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen.

Voordeel met uw Omringpas

U krijgt 5% korting bij besteding vanaf € 99,- op vertoon van uw Omringpas.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijkt u op www.bodycarenellyteensma.nl of belt u rechtstreeks met

072 - 562 35 95.

 

Bodycare is SEMH-gecertificeerd.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl